Netflix vine cu noutăți despre partajarea parolelor

Netflix vine cu noutăți despre partajarea parolelor

Americanii primesc o păsuire de un trimestru înainte ca Netflix să pună în aplicare noile măsuri care vizează utilizatorii ce folosesc acelaşi cont, măsuri care vor aduce ceea ce mulţi numesc ”taxa pe sharing”.

În loc de finele primului trimestru, taxa pe sharing din Statele Unite va fi implementată de Netflix la sfârşitul celui de-al doilea trimestru al anului, a anunţat compania.

Cei de la Netflix mai spun că amânarea le va permite să implementeze mai bine noile măsuri, după observaţiile făcute în celelalte ţări în care au intrat deja în vigoare schimbările împotriva partajării parolelor.

ADVERTISING

Până acum, noile reguli au fost impuse în Canada, Noua Zeelandă, Portugalia şi Spania, acolo unde trebuie să se plătească o taxă suplimentară, a cărei valoare diferă de la ţară la ţară.

Oficialii companiei spun că sunt mulţumiţi de felul în care merge implementarea acestor măsuri şi că acestea au ajutat la creşterea numărului de abonaţi. Spre exemplu, numărul de abonaţi creşte acum mai repede în Canada decât în Statele Unite.

O altă revelaţie este faptul că Netflix câştigă acum mai mult per abonat din versiunea cu reclame decât din cea premium.

ADVERTISING

Acum, compania încearcă să crească interesul pentru versiunea cu reclame prin adăugarea unor facilităţi noi, precum calitatea video 1080p şi posibilitatea redării simultane a două stream-uri.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇