Disney+ depășește Netflix la numărul de abonați și vrea să scumpească abonamentul

Disney+ depășește Netflix la numărul de abonați și vrea să scumpească abonamentul

Walt Disney a depășit Netflix cu un total de 221 de milioane de abonați la streaming și a anunțat că va lansa varianta Disney+ cu reclame în luna decembrie.

În trimestrul care tocmai s-a încheiat, Disney+ a adăugat 14,4 milioane de clienți noi, după ce a lansat Star Wars Obi-Wan Kenobi și Marvel’s Ms Marvel, scrie The Guardian.

Astfel, toate cele trei servicii de streaming deţinute de Disney (Disney+, Hulu şi ESPN+) au ajuns la 221,1 milioane de abonați. Netflix are 220,7 milioane de abonați la streaming.

ADVERTISING

Luna trecută, Netflix a anunțat că a pierdut încă un milion de abonați. Netflix şi-a anunţat acţionarii că planurile de lansare a versiunii cu reclame au fost amânate pentru începutul anului viitor. Momentan se fac teste.

La Disney+, versiunea cu reclame care va fi lansată pe 8 decembrie în Statele Unite va costa 7,99 de dolari pe lună, același preț pe care compania îl percepe acum pentru versiunea fără reclame. Costul unui abonament Disney+ fără reclame va crește cu 3 dolari pe lună la 10,99 dolari.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇