Bobonete, Esca şi Mîndruţă au fost provocați să spună ce înseamnă vaccinul pentru ei

Bobonete, Esca şi Mîndruţă au fost provocați să spună ce înseamnă vaccinul pentru ei

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva Covid, medicul Valeriu Gheorghiţă, a lansat, printr-un mesaj video, o provocare pentru Andreea Esca, Lucian Mîndruţă, Mihai Bobonete şi Văru Săndel de a spune ce înseamnă vaccinul pentru ei.

Pentru el, spune Gheorghiță, „vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii”.

„Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne-au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi familia.

Conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor. Vaccinul conţine normalitate!

Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca vărul Săndel: ce conţine pentru voi vaccinul?”, a spus Valeriu Gheorghiţă, într-un mesaj video postat joi pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Vaccinul conține #normalitate!Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a răspuns provocării prim-ministrului Florin...

Publicată de Guvernul României pe Joi, 3 iunie 2021

Și Baciu a lansat provocări

Într-un alt mesaj video, secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedintele CNCAV Andrei Baciu a precizat că vaccinarea reprezintă pentru el posibilitatea de a-şi revedea prietenii, colegii şi familia în siguranţă şi fără mască.

Și el a lansat o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.

„Lucrăm împreună încă de la începutul pandemiei, însă este pentru prima dată când ne vedem şi lucrăm la interior, fără mască. Asta reprezintă pentru mine vaccinarea – posibilitatea de a-ţi revedea colegii, prietenii, familia, pe toţi cei dragi în siguranţă”, a explicat Baciu.

Vaccinul conține #siguranță!Dr. Andrei Baciu, vicepreședintele CNCAV, a răspuns provocării prim-ministrului Florin Cîţu...

Publicată de Guvernul României pe Joi, 3 iunie 2021

Citește și: Cîţu a lansat spoturile pro-vaccinare: Emoţia este cheia campaniei (Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇