Andreea Esca, într-un episod de excepție al podcastului Laude-Reut "Ce mai zici?"

Andreea Esca, într-un episod de excepție al podcastului Laude-Reut "Ce mai zici?"

Suntem încântați să anunțăm că în cadrul podcastului Laude-Reut „Ce mai zici?” am avut onoarea de a o avea ca invitat special pe Andreea Esca, cea mai cunoscută și îndrăgită jurnalistă din România și imaginea emblematică a Pro TV.  Elevii Laude-Reut, Sara Dima si Kaan Muraru, au fost gazdele acestui episod-eveniment.

Andreea Esca a răspuns cu deschidere și sinceritate la întrebările noastre, oferindu-ne o perspectivă inedită asupra carierei și vieții sale. 

Andreea ne-a povestit cum a început cariera sa în jurnalism și ce a motivat-o să își urmeze acest vis, despre așteptările sale de la începutul carierei și ne-a împărtășit cele mai memorabile știri pe care le-a prezentat, dar și momentele care au marcat-o profund.

ADVERTISING

În continuare, cea mai longevivă prezentatoare de știri din România ne-a dezvăluit cum reușește să mențină un echilibru între cariera sa solicitantă și viața personală. Am aflat, astfel, despre pasiunea sa pentru muzică și cum își găsește timp să se relaxeze, în ciuda programului său încărcat.

Andreea Esca este nu doar un model de profesionalism, dar și o sursă de inspirație pentru tinerii care aspiră la o carieră în jurnalism.

Cu modestia și energia sa caracteristică, ea a răspuns și la întrebările personale, oferindu-ne o imagine completă a persoanei din spatele ecranului.

ADVERTISING

Podcastul "Ce mai zici?" continuă să aducă în fața publicului invitați de seamă și să abordeze subiecte de interes major. Rămâneți alături de noi pentru a descoperi poveștile fascinante ale celor mai influenți oameni din diverse domenii.

“Bună seara, România! Bună seara, București!” Andreea Esca, podcastul Laude-Reut "Ce mai zici?

Vă invităm să urmăriți episodul complet cu Andreea Esca pe platformele noastre:

YouTube: https://youtu.be/l2sRVpdUBQ4?si=_32itW24xzrqqHEv 

Facebook: https://www.facebook.com/LaudeReut/videos/334646793018190 

Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți despre podcastul "CE MAI ZICI?" și alte inițiative ale Liceului Laude-Reut, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele noastre sociale:

ADVERTISING

Facebook: https://www.facebook.com/LaudeReut 

Instagram: https://www.instagram.com/laudereutce 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/laudereut 

Website: www.laude-reut.ro 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇