Un musafir înaripat extrem de rar, venit tocmai din Islanda, a fost fotografiat în Florida

Un musafir înaripat extrem de rar, venit tocmai din Islanda, a fost fotografiat în Florida

Ornitologii din Florida au avut surpriza de a descoperi, într-o bază de fotografii realizate în ultimul an, o pasăre deloc specifică Americii, fotografiată chiar în statul menționat.

Membrii Sanibel Captiva Conservation Foundation, dar și voluntarii care activează în rândul acesteia au făcut fotografii păsărilor un an întreg. Când acestea au fost revăzute de ornitologi, le-a atras atenția o pasăre albă, străină de meleagurile americane.

Este vorba despre un pescăruș complet alb, fotografiat pe insula Sanibel, arată UPI.

ADVERTISING

Citește și A pus în grădină o hrănitoare pentru păsări și nici nu-și imagina ce succes va avea! Iata ce imagini uluitoare au fost surprinse

Au fost realizate câteva instantanee cu zburătoarea, după care toată lumea și-a îndreptat atenția asupra unui pelican rănit, zărit în apropiere, care avea nevoie de ajutor. Pasărea albă a fost uitată aproape instantaneu.

Abia acum oameni de știință au avut timp să-i acorde atenția cuvenită, odată cu revederea imaginilor, ei anunțând că este vorba despre un musafir extrem de rar, un pescăruș din Islanda. În mod normal, această specie cuibărește în Canada în această perioadă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi și A fost descoperită pasărea care este și mascul și femelă. Nu e hermafrodită, e pur și simplu împărțită în două!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇