A pus în grădină o hrănitoare pentru păsări și nici nu-și imagina ce succes va avea! Iata ce imagini uluitoare au fost surprinse

A pus în grădină o hrănitoare pentru păsări și nici nu-și imagina ce succes va avea! Iata ce imagini uluitoare au fost surprinse
a montat o hranitoare pentru pasari si le-a fotografiat

E dificil să surprinzi pasari sălbatice comportându-se natural, neștiind că sunt privite. Însă Lisa, mutată din Germania în Michigan, a reușit o astfel de performanță doar montând o hrănitoare pentru acestea. Spera ca măcar o pasăre, două să profite de semințele pe care le punea la dispoziție, dar nu spera să aibă un asemenea succes.

A montat o cameră de luat vederi, pentru a suprinde eventualele imagini. Iar ce-a ieșit în final e o colecție impresionantă de instantanee din viața înaripatelor, demnă de arhiva unui adevărat ornitolog.

ADVERTISING

Când a văzut că păsările încep să vină, a le urmări a devenit hobby-ul ei full-time, arată Bored Panda.

Femeia a devenit cunoscută pe Instagram cu numele de Ostdrossel, fotografiile sale devenind viral.

Totul a început în 2012, când a fost surprinsă să descopere varietatea de înaripate din spatele curții noii sale case.

Inițial, a vrut să le fotografieze, pentru a trimite imaginile acasă, la familia lăsată departe în Germania, mai ales că multe erau specii necunoscute în Europa.

ADVERTISING

În scurtă vreme, s-a trezit că zilnic se uita pe mii de imagini realizate în ziua respectivă, alegându-le pe cele mai reușite.

”În fiecare zi există o nouă șansă de a vedea ceva special în curte”, spune Lisa.

Și partea cea mai frumoasă este că păsările își aduc aici și puii, așa că Lisa poate vedea cum se dezvoltă fiecare familie. Practic, hrănitoarea ei a devenit punctul de atracție pentru păsările din zonă, care treceau zilnic, negreșit, pe acolo.

ADVERTISING

”Păsările se întorc, iar eu le pot recunoaște după penajul lor” unic, explică femeia.

Din poze reiese inclusiv personalitatea fiecăreia, diferită de la o zburătoare la alta.

Citește și: Tehnica de zbor neașteptată a condorilor. Cum reușesc să plutească în aer în 99% din timp, chiar dacă sunt printre cele mai grele păsări


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇