Și animalele au slăbiciunea alcoolului. Iată o veveriță care s-a îmbătat după ce s-a înfruptat din pere fermentate (Video)

Și animalele au slăbiciunea alcoolului. Iată o veveriță care s-a îmbătat după ce s-a înfruptat din pere fermentate (Video)

Nu am inventat noi alcoolul. Acesta există în natură și animalele de toate felurile i-au prins gustul. Poate chiar înaintea noastră.

Există informații, filmulețe chiar, cu animale care încearcă senzații mai tari de atât: papagali care îi terorizează pe cei care cultivă opium sau jaguari care se înfruptă dintr-o liană cu efecte halucinogene, Banisteriopsis caapi.

jaguar tastes the hallucinogenic effects of yage

Mai nou, și inocentele veverițe au dovedit un comportament neașteptat. Un exemplar al acestei specii a fost surprins într-o stare avansată de euforie, după ce s-a înfruptat din pere fermentate.

ADVERTISING

Clipurile devenite viral arată cum veverița abia își mai poate ține echilibrul și rămâne trează după așa o tratație. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic cu protagonista. Un somn bun și totul a trecut, notează IFL Science.

Drunk squirrel, because...2020.

Cel care instalase hrănitoarea a spus că aceasta s-a întors și a doua zi și părea că este în regulă. O mahmureală nu e însă exclusă.

Poate ți-ar plăcea și Un suedez a reușit să dreseze coțofene: Păsările adună capacele metalice de la sticle și primesc în schimb mâncare (Video)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

E clar că acest caz nu a fost singular. Au pățit-o și alte veverițe de la dovleacul fermentat.

Cât despre tărășeniile animalelor amatoare de alcool, Internetul e plin și e cea mai bună dovadă.

ADVERTISING

Vezi și Un papagal a depășit studenții de la Harvard într-un joc clasic de memorie (Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇