Panouri uriașe în Londra cu mesaje de la un tânăr care vrea să-și găsească soție, înainte să o facă părinții pentru el (Video)

Panouri uriașe în Londra cu mesaje de la un tânăr care vrea să-și găsească soție, înainte să o facă părinții pentru el (Video)

Un tânăr originar din Pakistan, dar care locuiește în Marea Britanie, a instalat panouri publicitare uriașe în Londra și Birmingham, prin care anunță într-un mod amuzant și puțin disperat că își caută o soție.

Muhammad Malik are 29 de ani și vrea să-și găsească o soție înainte ca familia lui să o facă. „Salvați-mă de o căsătorie aranjată”, este mesajul de pe panouri.

Deși nu este neapărat împotriva conceptului de căsătorie aranjată și recunoaște că astfel de mariaje au avantajele lor, susține că ar prefera să își găsească el pe cineva înainte să intervină familia, relatează UPI.

ADVERTISING

Până acum a încercat prin metodele clasice să-și găsească soție, însă căutările au rămas fără rezultat. A fost chiar și la întâlniri aranjate și a apelat la aplicații matrimoniale. „Sunt pakistanez, așa că până la urmă va interveni familia”, recunoaște el resemnat.

Tânărul, care este consultant bancar în Londra, și-a făcut și un site pentru a-și găsi pereche – findmalikawife.com. Un prieten i-a dat ideea cu panourile, pe care a pus-o în practică, după ce și-a convins cu greu mama.

Muhammad Malik nu are pretenții în ceea ce privește etnia, dar își dorește o soție care să-i împărtășească religia musulmană. Panourile vor rămâne instalate până pe 14 ianuarie, iar până acum a fost asaltat de mesaje, succesul fiind unul nesperat.

Save Me From Arranged Marriage Billboard | Mohammad Malik Billboard | Mohammad Malik Advertisement

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇