Un infirmier italian, vindecat de Covid și vaccinat, și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniformă: Ce răspuns a primit (Foto)

Un infirmier italian, vindecat de Covid și vaccinat, și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniformă: Ce răspuns a primit (Foto)

Un infirmier din Torre Santa Susanna (Italia) și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție Covid pe care o poartă în spital. Infirmierul a fost una din primele persoane care au avut Covid, s-a vindecat, iar în ultimele zile și-a făcut și vaccinul.

Giuseppe Pungente a fost unul dintre primii angajați din sănătate care s-a îmbolnăvit de Covid, în martie anul trecut.

Odată vindecat, acesta s-a întors la muncă, iar acum a fost vaccinat, scrie cotidianul Repubblica.

Am înțeles că viața adevărată e făcută din lucruri mici și simple

Giuseppe Pungente

Giuseppe Pungente a ales să își ceară iubita (foto) în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție: „Carmelì, te măriți cu mine?”. O cerere în căsătorie publică, scrisă pe uniforma anti-Covid, pe care o poartă de 9 luni. Așa și-a început anul infirmierul de la secția de pneumologie a spitalului Ostuni.

Risultato tra i primi positivi al COVID, in prima linea nella lotta contro il virus e sempre tra i primi ad essere…

Posted by Giuseppe Pungente on Friday, January 1, 2021

El a postat fotografia pe Facebook etichetându-și iubita.

„Printre primii pozitivi la Covid, în prima linie a luptei împotriva virusului și printre primii vaccinați, am înșeles că viața este formată din cele mai mici și simple lucruri: cei mai apropiați prieteni, familia și viitoarea familie, alături de tine”.

Iar iubita sa nu a putut decât să răspundă „da”.