Inundațiile au adus succes peste noapte unui restaurant. Turiștii iau masa cu picioarele în apă (Video)

Inundațiile au adus succes peste noapte unui restaurant. Turiștii iau masa cu picioarele în apă (Video)

După o perioadă extrem de grea pentru restaurantele din lumea întreagă, cafeneaua Chao Phraya antique, din Nonthaburi, la nord de Bangkok, și-a deschis iar porțile. Numai că au venit inundațiile, iar acestea chiar ar fi putut aduce sfârșitul micii afaceri.

Odată cu creşterea debitului râului Chao Phraya, patronul afacerii, Titiporn Jutimanon, s-a temut că inundaţiile îl vor forța să pună lacătul pe ușile restaurantului. Numai că ”ceea ce am crezut că va fi o criză s-a transformat într-o oportunitate”, a declarat el recent, conform The Guardian.

ADVERTISING

Aventuroși și curioși, oamenii au considerat restaurantul inundat un punct de atracție, așa că pur și simplu l-au luat cu asalt. Se bucură să stea cu picioarele în apă atunci când mănâncă și întâmpină fiecare val cu mult entuziasm.

„Clienţii adoră cu desăvârşire valurile”, a mai povestit patronul. „Nu numai că le place atmosfera şi carnea de porc la grătar şi priveliştea apusului de soare… inundaţia a devenit un factor unic suplimentar”, a mai spus Jutimanon.

Aproximativ 30 de provincii nordice şi centrale au fost afectate de inundaţii în ultimele săptămâni, după ce nivelul râului care traversează Bangkok-ul a crescut.

Flood-Hit Thai Restaurant Becomes Dining Hotspot

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇