Există așa ceva? O larvă care a împărțit Internetul în două (Galerie foto)

Există așa ceva? O larvă care a împărțit Internetul în două (Galerie foto)

O omidă cu un aspect ciudat, despre care unii internauți au crezut că nici nu există în realitate, a făcut furori recent pe rețelele de socializare.

În realitate, omida al cărei chip seamănă cu un craniu din desenele animate există și a fost fotografiată în Valea Currumbin de pe Coasta de Aur, în Queensland.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Conform Daily Mail, este larva uneia dintre cele mai amenințate specii de molii din Australia, Phyllodes imperialis.

Ce o face specială este un set de marcaje ce aduc cu dinții, aflate între două pete întunecate, care seamănă cu niște ochi imenși.

Ciudățeniile nu se termină aici: într-un efort de a descuraja prădătorii, omida, de altfel neputincioasă, își arcuiește spatele lung de 12 cm pentru a dezvălui o pereche de pete înfricoșătoare, care seamănă cu un craniu, așa cum este el reprezentat în desenele animate.

Citește și Evoluția a redus acești pești la organe genitale și inimă. Se atașează de femelă și fuzionează cu ea

Fotografiile cu larva bizară au fost postate pe un grup de Facebook, "Outdoors Queensland", omida devenind astfel o mică vedetă în mediul online. Din păcate, însă, cum este pe cale de dispariție, foarte puțini dintre noi vor avea șansa de a o vedea în realitate.

Vezi și Descoperire făcută accidental despre caracatițe. Cum percep ele lumina


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!