După 6 ani de așteptări, un cuplu de pelicani are în sfârșit un pui. Imaginile fericirii (Video)

După 6 ani de așteptări, un cuplu de pelicani are în sfârșit un pui. Imaginile fericirii (Video)

Un cuplu de pelicani de la Twinnies Pelican and Seabird Rescue, din Australia, are primul urmaș, după 6 ani de încercări. Cu puțin ajutor, e drept, dar fericirea celor doi vorbește de la sine.

Mr. Percival și perechea sa au grijă de ouă an de an. Însă, până acum, niciunul nu a eclozat. An de an au văzut cum alte perechi și-au îngrijit puii, iar angajații sanctuarului spun că în privirea lor se citea tristețea.

Chiar dacă au clocit cu rândul, au fost mereu responsabili, au ținut ouăle mereu la căldură, minunea nu s-a întâmplat, arată Bored Panda.

ADVERTISING

Citește și Nu doar femeile care au copii își schimbă glasul atunci când vorbesc cu bebelușii. La fel procedează și acest mamifer

Anul acesta, însă, conducerea sanctuarului le-a înlocuit un ou cu unul din alt cuib. Și minunea s-a întâmplat. Recent, cei doi au devenit oficial părinți și nu-și mai încap în pene de fericire.

https://www.facebook.com/183044771708137/videos/1627743064098451

Puiul crește frumos și are parte de hrană din abundență, cu așa părinți devotați. Cei doi nu-l slăbesc din priviri nicio secundă, iar angajații sanctuarului se felicită pentru ideea care a adus tuturor fericire.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
https://www.facebook.com/twinniespelicans/posts/3693536747325571

Mai cu seamă tatăl, Mr. Percival, e mai mândru ca oricând, spun cei care-l îngrijesc de 18 ani, când a fost găsit cu o aripă ruptă în plasele unor pescari.

Poate te interesează și Tratament neobișnuit pentru stres la un elefant de la zoo din Varșovia. Ce va primi Fredzia


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇