Doi foști colegi de liceu au aflat, peste ani, că erau frați gemeni: ”S-a umplut în mine un gol despre care nici nu știam că este acolo”

Doi foști colegi de liceu au aflat, peste ani, că erau frați gemeni: ”S-a umplut în mine un gol despre care nici nu știam că este acolo”

Doi foști colegi de liceu, care au reluat legătura pe Facebook peste zeci de ani de la terminarea cursurilor, au avut surpriza vieții lor când, peste o vreme, au aflat că erau frați gemeni.

Karen Warner, de 51 de ani, a reușit să afle, într-un final, în urmă cu câțiva ani, numele mamei sale biologice, atunci când în statul american Indiana au devenit publice arhivele legate de adopții. Așa a aflat și că avea un frate geamăn, arată UPI.

A încercat în zadar, cu ajutorul diferitelor foruri, să-și găsească fratele. Parcă intrase în pământ.

ADVERTISING

A reușit însă să facă rost de arhivele votanților din zonă, găsind asfel trei bărbați cu aceeași dată de naștere ca a ei. Ultimul nume de pe listă i-a atras atenția: Mike Jackman. I-a sărit în ochi acest nume pentru că, în liceu, avusese un coleg cu acest nume. Coincidență sau nu, chiar reluase legătura cu el pe Facebook.

Uimită de cele descoperite, Warner i-a scris lui Jackman un mesaj pe Facebook, în care îi spunea că este posibil să fie frați gemeni. A urmat un test ADN, care a confirmat presupunerea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Te-ar putea interesa și Au fost găsite cele mai vechi rămășițe ale unor gemeni identici. Descoperirea, făcută pe malul Dunării

”S-a umplut un gol în viața mea despre care nici nu știam că există”, a declarat fratele femeii. Bărbatul susține că a simțit că are o legătură specială cu prietena sa, dar nu putea explica acest lucru.

Acum, cei doi vorbesc aproape zilnic și se întâlnesc de câteva ori pe săptămână, încercând să recupereze timpul în care au fost despărțiți. ”Suntem două boabe într-o păstaie”, a declarat Warner, care nu a îndrăznit să spere la un astfel de moment.

In search for sibling, woman discovers she's a twin and brother lives nearby

Vezi și Femeia care a descoperit că e propriul geamăn: Are două seturi de ADN!

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇