TikTok creşte limita de timp impusă filmărilor

TikTok creşte limita de timp impusă filmărilor

Utilizatorii popularei platforme de video TikTok vor putea, foarte curând, să posteze filmări de trei ori mai lungi decât până acum.

TikTok anunţă că a început să ridice limita clipurilor care pot fi postate, de la 1 minut, la 3 minute. În următoarele săptămâni, toţi utilizatorii reţelei sociale vor putea publica clipuri de până la 3 minute.

Compania chineză spune că este necesară creşterea limitei pentru a da mai multă libertate creatorilor de conţinut. O altă explicaţie ar fi că filmările mai lungi implică şi mai multe reclame.

ADVERTISING

Filmările de până la 3 minute au fost testate în cadrul platformei începând cu luna decembrie. Acestea erau permise pentru un număr limitat de categorii, precum cea culinară, fiind vizibile, la fel, pentru un mic număr de utilizatori.

Nu se ştie, deocamdată, în ce fel va fi modificat algoritmul de ranking, după creşterea limitei. Pentru că ajută la creşterea timpului petrecut în reţea, clipurile mai lungi ar putea fi favorizate şi să ajungă mai vizibile în cadrul reţelei.

TikTok are peste 1 miliard de utilizatori la nivel global, cei mai mulţi dintre aceştia fiind tineri. Categoria de vârstă dominantă este 15-25 de ani.

ADVERTISING

Citeşte şi alte informaţii despre TikTok:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇