Dezamăgirea Microsoft: Surface Duo, telefonul pliabil care se vinde acum la jumătate din preţul de la lansare

Dezamăgirea Microsoft: Surface Duo, telefonul pliabil care se vinde acum la jumătate din preţul de la lansare

Prețul Surface Duo, telefonul pliabil lansat de Microsoft în septembrie, a scăzut la jumătate în SUA, la 699 de dolari de la 1.399 de dolari.

Printre punctele forte ale telefonului se număra designul și faptul că poate rula două aplicații în același timp, însă prețul a fost considerat de la început prea mare în raport cu performanțele sale. Compania americană a tăiat 200 de dolari din prețul telefonului la doar o lună de la lansare, în contextul recenziilor în cea mai mare parte negative din partea utilizatorilor.

ADVERTISING

Chiar și cu noul preț, scrie The Verge, camera foto este sub cea a altor smartphone-uri cu Android la un preț similar.

Potrivit ArsTechnica, cel mai bun lucru pe care poți să-l spui despre Surface Duo ar fi acela că este un dispozitiv cu adevărat frumos. De asemenea, este probabil cel mai subțire telefon cu Android din toate timpurile, cu o grosime de numai 4,8 mm atunci când este deschis complet.

Telefonul este dotat cu procesor Snapdragon 855, are un ecran AMOLED de 8.1 inch deschis, respectiv două ecrane de 5.6 inch pliat. Are o singură cameră, amplasată frontal, de 11 MP.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La capitolul minusuri intră și materialele din care este realizat telefonul, ale cărui margini din plastic pot crăpa ușor.

Surface Duo a fost lansat în Europa în februarie 2021, unde îl găsim în continuare la categoria premium în ceea ce privește prețul.

C.S.

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇