Cum afli dacă mai au și alții acces la contul tău de Netflix și cum poți să îi blochezi

Cum afli dacă mai au și alții acces la contul tău de Netflix și cum poți să îi blochezi

Ai împărtășit cu cineva parola de la contul tău de Netflix și te-ai răzgândit între timp? Sau vrei să afli dacă și altcineva îți folosește contul de Netflix, deși tu îl plătești? Vrei să scapi de utilizatorii nedoriți?

Dacă ai răspuns Da la aceste întrebări, citești articolul potrivit. Îți vom explica cum să verifici dacă și altcineva de care tu nu știi îți folosește contul, dar și cum să le blochezi accesul utilizatorilor nedoriți.

Cum vezi cine are acces la contul tău:

  • Intră în contul tău de Netflix de pe un laptop sau computer
  • Apoi, du cursorul pe iconița din dreapta-sus (profilul tău)
  • Click pe Cont/ Account
  • Du-te la Setări/ Settings, apoi la Recent device streaming activity
  • Aici o să găsești o listă cu dispozitive, locații și adrese IP folosite pentru a accesa contul tău

De aici, e destul de ușor: dacă nu recunoști vreun dispozitiv sau vreo locație, e clar că mai există cineva care se loghează în contul tău.

Cum le blochezi accesul utilizatorilor nedoriți? Urmărim aceiași pași de mai sus, dar când ajungem la Setări, dăm click pe Sign out of all devices, ceea ce înseamnă că vă veți deconecta de pe orice dispozitiv prin care v-ați conectat la Netflix.

Netflix se va asigura că vreți cu adevărat să faceți asta, moment în care dați click ”Sign out”. Apoi, vă întoarceți la pagina de profil și vă schimbați parola! Astfel, utilizatorii nedoriți își pierd accesul la contul plătit de voi.

De menționat este că după această mișcare va trebui să introduceți noua parolă în toate dispozitivele de pe care urmăriți Netflix.

Poate te interesează și:

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇