Musicalul despre prințesa Diana apare întâi pe Netflix, înainte de premiera pe Broadway (Video)

Musicalul despre prințesa Diana apare întâi pe Netflix, înainte de premiera pe Broadway (Video)

Noua comedie muzicală dedicată prinţesei Diana va fi difuzată în avanpremieră pe Netflix, au anunţat marţi producătorii.

Intitulat "Diana", spectacolul va fi disponibil de la 1 octombrie în streaming, adică cu două luni înainte de redeschiderea teatrului, pe 1 decembrie, dacă va permite criza sanitară. 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Şansa de a împărtăşi programul nostru, mai întâi cu publicul la nivel mondial pe Netflix, apoi de a primi public în direct, pe Broadway, este ceva la care visăm toţi de mai mult de un an", au declarat producătorii. 

Teatrele emblematice au coborât cortina în martie, anul trecut, până în iunie 2021. 

Scrisă de Joe DiPietro şi pusă în scenă de Christopher Ashley, piesa a fost înregistrată în 2020, fără spectatori, şi cu distribuţia originală, scrie Variety. 

Muzica este compusă de David Bryan, clăpar al grupului Bon Jovi. Actriţa Jeanna de Waal joacă rolul prinţesei, alături de Roe Hartrampf - prinţul Charles. Erin Davie o va interpreta pe Camilla Rosemary Shand, în timp ce Judy Kaye va fi regina Elizabeth II.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!