CNAS îşi modernizează sistemul informatic cu bani europeni și caută să angajeze specialiști IT

CNAS îşi modernizează sistemul informatic cu bani europeni și caută să angajeze specialiști IT

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) înființează o ”unitate de implementare a proiectelor”, majoritatea fiind proiecte de fonduri europene nerambursabile în valoare de sute de milioane de euro. Multe din aceste proiecte vizează modernizarea sistemului informatic, așadar CNAS caută și specialiști IT pentru asta.

„De ieri, când a avut loc şedinţa Consiliului de Administraţie al CNAS din această lună, a fost aprobată o nouă organigramă a CNAS. Sunt câteva modificări importante.

Una dintre ele se referă la înfiinţarea unei unităţi de implementare a proiectelor la CNAS, deoarece se desfăşoară aici mai multe proiecte, majoritatea din fonduri europene nerambursabile, care au o importanţă deosebită pentru sistemul de sănătate.

ADVERTISING

Ele se referă la modernizarea, multe dintre ele, nu toate, sistemului informatic.

Unitatea de implementare a proiectelor, subordonată direct preşedintelui, va face ca aceste proiecte să fie coordonate mult mai eficient. Au o valoare foarte mare, sunt sute de milioane de euro", a spus Adrian Gheorghe, preşedintele CNAS, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, vor fi scoase la concurs şi şapte posturi în Departamentul IT al CNAS.

"Prin reorganizarea posturilor au fost făcute libere şi vor fi scoase la concurs şapte posturi în Departamentul IT al Casei Naţionale, care a suferit mişcări de personal dramatice în ultimii ani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Au plecat peste 10 oameni. Din diferite motive, mişcare naturală… Avem nevoie de specialişti IT.

Aceste posturi se vor scoate la concurs în cel mai scurt timp. Unul îl avem scos deja, urmează alte şase", a susţinut preşedintele CNAS.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇