Clubhouse este disponibil tuturor, fără invitaţie

Clubhouse este disponibil tuturor, fără invitaţie

Platforma de socializare audio, Clubhouse, şi-a deschis oficial porţile şi poate fi accesată fără invitaţie.

La 15 luni distanţă de la prima versiune, Clubhouse renunţă la sistemul de acces pe bază de invitaţie şi primeşte, acum, utilizatori în urma unui proces normal de înscriere.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pe lista de aşteptare, unde s-au înscris cei care doreau să obţină acces, dar nu aveau o invitaţie, se află în jur de 10 milioane de oameni. Aceştia vor fi primiţi treptat, în perioada următoare.

Mai bine poziţionaţi sunt utilizatorii noi, care îşi vor face acum cont, fără să fi cerut acces anterior. Aceştia vor putea intra în reţea imediat după crearea contului.

Sistemul de invitaţii a ajutat platforma să adauge utilizatori noi treptat, în măsura în care permitea infrastructura cloud, spun oficialii companiei.

La fel de adevărat, însă, este că sistemul de invitaţii a contribuit la creşterea curiozităţii multor utilizatori şi a mediatizării.

Cu ocazia renunţării la sistemul de invitaţii, Clubhouse inaugurează un nou logo şi o nouă pictogramă pentru aplicaţie.

Află mai multe despre ClubHouse:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!