Chinezii au lansat un smartphone pliabil, mult mai ieftin decât ceea ce vinde Samsung (Video)

Chinezii au lansat un smartphone pliabil, mult mai ieftin decât ceea ce vinde Samsung (Video)

Find N, cel mai nou pretendent pe piaţa smartphone-urilor pliabile, are dotări de top, dar este mult mai ieftin decât ceea ce oferă concurenţa în prezent.

Noul smartphone pliabil de la compania chineză Oppo este similar ca design cu Samsung’s Galaxy Z Fold, cu un ecran de 7,1 inch cu 120Hz rată de împrospătare, când este deschis, dar şi unul mai mic, de 5,49 inch, când este închis.

Sistemul foto este compus din trei camere. Camera principală are 50MP şi este secondată de o cameră ultra-wide de 16MP şi una tele de 13MP, care poate face 2X zoom optic.

Oppo Find N Unboxing - Did they just kill Samsung!?

La interior se regăsesc componente demne de un flagship al acestui an - un chipset Snapdragon 888, 8/12GB RAM, 256/512GB spaţiu de stocare şi o baterie de 4.500mAh, care poate fi încărcată şi wireless.

ADVERTISING

Ca şi în cazul Samsung, rezistenţa este o chestiune care va trebui verificată în timp. Mecanismul de pliere, însă, pare bine pus la punct şi nu lasă spaţiu liber care ar putea crea probleme, când este aplicată presiune.

Find N va intra pe piaţa din China pe 23 decembrie şi va fi disponibil în două versiuni, care vor costa în jur de 1.200 de dolari, respectiv 1.400 de dolari.

Spre comparaţie, Galaxy Z Fold 3 costă de la 1.800 de dolari.

Oppo Find N Unboxing - This Might Be The One...

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇