Apple a prezentat iPhone-ul 5G low-cost și noul iPad Air (Video)

Apple a prezentat iPhone-ul 5G low-cost și noul iPad Air (Video)

Apple a anunțat marți o nouă versiune a iPhone SE low-cost care include conectivitate 5G și un nou iPad Air.

Prețul de 429 de dolari reprezintă o ușoară creștere față de modelul anterior iPhone SE, cu un preț de 399 de dolari. Noul telefon va începe să fie livrat pe 18 martie, potrivit Reuters.

iPhone SE este dotat cu un cip A15 Bionic, despre care Apple spune că este cel mai rapid dintre concurenți, un ecran retina de 4,7 inci și un buton home cu ID tactil.

"Acest lucru este important pentru utilizatorii noștri existenți care doresc un iPhone mai mic la un preț avantajos", a declarat directorul general Tim Cook.

ADVERTISING

Noul iPad Air primește prima reîmprospătare din ultimii doi ani, cu un nou design, conectivitate 5G și un chipset M1 mai rapid, popular la MacBooks. Prețul de pornire a rămas 599 de dolari, iar acesta va fi disponibil începând cu 18 martie.

Noul iPad Air dispune, de asemenea, de o cameră frontală de 12 megapixeli.

Apple a anunțat, de asemenea, noi modele de iPhone 13 în două finisaje noi, inclusiv verde alpin.

Compania, care și-a extins serviciile și alte produse, a mai spus că produsul Apple TV+ va începe să difuzeze meciurile din Major League Baseball, în opt țări.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Statele Unite, Japonia și Europa de Vest au fost principalele piețe pentru vânzările de iPhone SE în ultimii ani, potrivit IDC.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇