Horoscop zilnic: 13 aprilie

Horoscop zilnic: 13 aprilie

Berbec

Există  șanse de materializare a unor idei, astfel încât să beneficiezi de venituri suplimentare sau de o creștere a profitului unei afaceri.

Luna în Taur este extrem de pragmatică astăzi și te învață să „te vinzi” bine. În schimb, e nevoie să fii atent în continuare la eventualele conflicte.

Taur

Luna este plasată astăzi în zodia ta, iar aspectele sunt frumoase, așa că nu ezită să pui în practică niște idei ori să demarezi niște proiecte la care te gândeșți de mai multă vreme. E timpul să-ți activezi relațiile, să apelezi la o serie de cunoștințe care crezi că te-ar putea sprijini, să împărtășeșți celor din jur intențiile tale.

Luna nouă în Berbec, 12 aprilie 2021! Toate pânzele sus!

Gemeni

Este posibil să ai sentimentul că vizionezi un film. Te uiți la viața ta, la relațiile tale și ți-e greu să înțelegi ce se petrece. Parcă totul miroase a schimbare și reconfigurare. Mai ales în ce privește aspirațiile, apartenența la un grup, integrarea într-un colectiv, relaționarea cu prietenii.

Așadar, n-ar fi rău ca astăzi să te extragi puțin din acest film, să-l priveșți din afară. S-ar putea să fii uimit de ceea ce vezi.

Rac

Cu Luna în Taur, în zona prietenilor, s-ar putea ca astăzi să ți se ceară ajutorul sau, dimpotrivă, tu să fii cel care apelează la o cunoșțință pentru a cere sprijin.

Este o zi a relațiilor, cu veșți bune, inspirație și proiecții mentale pozitive. Chiar e indicat să te lași inspirat de sugestiile oamenilor pe care-i întâlneșți și să iei în serios promisiunile care ți se fac. O vizită la prieteni poate fi de bun augur.

Oracolscop 11- 17 aprilie 2021

ADVERTISING

Leu

Cu Luna în zona carierei și puterii, probabil că astăzi faci niște demersuri de afirmare,  "tragi niște sfori" pentru a-ți atinge un scop. Adevărul este că te afli într-o perioada agitată, dar cu potențial fantastic de evoluție și afirmare.

Tot ce ai de făcut este să fii hotărât în alegerile pe care le faci, mai ales dacă vin multe propuneri spre tine. Alege cu inima!

Fecioara

Luna în Taur este de bun augur pentru tine, mai ales dacă aștepți o veste de la o instituție sau de la o persoană din străinătate. Ai succes în toate demersurile care țin de studii, examene sau acte oficiale.

De asemenea, o colaborare nouă se poate contura și oficializa. Totuși, fii precaut în ce privește investițiile și speculațiile financiare.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

Balanță

O zi care-ți poate aduce beneficii materiale.. Poți descoperi sursa unor nereușite din zona profesională și, implicit, soluțiile cele mai bune pentru a îndrepta lucrurile.

De asemenea, te poți alege cu un bonus sau o recompensă, în urma rezultatelor bune de la locul de muncă. În ce privește segmentul relațiilor și parteneriatelor, evită accesele de furie și duritate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

O zi frumoasă sub aspectul relațiilor, parteneriatelor, colaborărilor și imaginii sociale. Astăzi  ai ocazia să-ți afirmi potențialul, în cooperare cu cei din jur.

Credibilitatea și autoritatea ta sunt în continuă creștere, însă încearcă să fii ceva mai înțelegător cu colegii de lucru. Nu toată lumea are puterea și ritmul tău.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2021: Dinamism pe toate planurile

Săgetător

Luna în Taur creează un context favorabil pentru activitățile profesionale de zi cu zi. Cu alte cuvinte, tot ce-ți propui pentru astăzi decurge cu ușurință și este încununat cu rezultate bune, doar că e necesar să eviți comoditatea.

Pe de altă parte, trebuie spus că zona creativității primește influențe puternice în continuare, doar că evenimentele sunt la extreme. Unele proiecte se pot încheia brusc, în timp ce altele abia încep.

ADVERTISING

Capricorn

O zi frumoasă sub aspectul creativității, a exprimării de sine și iubirii. Poți primi declarații de dragoste, poți petrece clipe minunate cu persoana iubită sau cu copiii sau poți planifica o excursie.

În tot cazul, Luna în Taur îți cere să te orientezi spre activități care-ți bucură inima. Aglomerarea de planete în Berbec, în zona casei și căminului, te obligă, în următoarea perioadă, să-ți asumi niște schimbări legate de viață domestică.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 aprilie

Vărsător

Prezența Lunii în Taur  îți conferă un sentiment de siguranță și liniște interioară, ca și când totul e bine așa cum este. Este o zi excelentă pentru a te dedica familiei, activităților domestice sau nevolilor sufletului tău.

Totuși, comoditatea și faptul că ești destul de împrăștiat pot fi motive de reproșuri pentru cei dragi.

Pești

Iată o zi care-ți aduce conjuncturi favorabile în ce privește comunicarea, deplasările, transmiterea informațiilor. Veștile primite sunt îmbucurătoare, oamenii cu care comunici au cuvinte încurajatoare la adresa intențiilor și planurilor tale.

Cât despre aglomerarea de planete din Berbec, în zona câștigurilor obținute prin muncă proprie, te stimulează să iei în calcul noi metode de câștig.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇