Horoscop zilnic: 12 aprilie

Horoscop zilnic: 12 aprilie

Berbec

Excelentă zi, pentru că beneficiezi de o energie astrală care te impulsionează să începi o nouă etapă de viață. Planifică tratamente de înfrumusețare, de îngrijire corporală, dar și sufletească. În acest sens poți fi ajutat de prieteni sau de surse de informare deosebite, apărute ca prin farmec astăzi în preajma ta.

Însă ferește-te să povesteșți altora prea multe despre tine și planurile tale de viață. Spre seară, răsfață-ți simțurile cu o plimbare prin magazinele preferate.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

Taur

Ar fi bine să te odihneșți pe îndelete, să meditezi la lucruri sfinte, pur și simplu, să fie o zi în care să stai tu cu tine și să te îngrijeșți.

Pentru că energia vitală este la cote joase, ai avea nevoie de ceva suplimente alimentare, dar și de aer curat, liniște și somn. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există un risc crescut de erori de tot soiul. Cu puțin efort și bunăvoință, ziua va trece cu bine.

Gemeni

Interesante lucruri se petrec în relațiile cu prietenii apropiați. Pe lângă informații utile aflate pe neașteptate din varii discuții, poți obține chiar un model de program de viață, care implică în primul rând schimbarea mentalității avute până acum.

Sigur că la prima vedere totul pare utopie, însă la o doua cercetare vei observa că de fapt este ușor și aplicabil. Alte teme importante ale zilei sunt călătoriile îndepărtate și completarea studiilor.

Cum salvezi un om. Și apoi, mai mulți

ADVERTISING

Rac

Este multă forfotă în segmentul profesional. Șefii te provoacă la discuții neașteptate, colegii lasă totul pe umerii tăi, iar membrii familiei au nevoie și ei de sprijinul tău.

Bine este să acorzi atenție sporită situațiilor de la locul de muncă, pentru că discordia pândește în umbră și oricând poate răsturna și cea mai sigură postură sau înțelegere avută până acum. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile față de anturajul socio-profesional în care activezi.

Leu

Cu partenerul de viață s-ar putea să plănuiești o călătorie îndepărtată, fie de agrement, pentru studii, fie pentru a lucra. De asemenea, și dinspre segmentul profesional există varianta să primești oferte de colaborare cu parteneri străini, să primești vizita unora sau tu să mergi la cineva aflat departe de granițele țării.

Ordonează-ți gândurile, pentru că haosul mental se poate ivi pe neașteptate, jucându-ți feste greu de remediat.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2021: Dinamism pe toate planurile
ADVERTISING

Fecioara

Se întrezăresc cheltuieli pentru segmentul profesional în care activezi sau îți doreșți să activezi. Poate fi vorba despre plata unor taxe, impozite sau plata unor specialiști care te pot sfătui și ajuta mult în chestiunile profesionale.

De asemenea, relaționarea cu instituțiile financiare este o altă tema ușor de abordat astăzi.

Pe de altă parte, spre seară ar fi bine să meditezi pe marginea celor petrecute astăzi, pentru că vei avea revelații interesante.

Balanță

Multe răsturnari de situație pot interveni în relațiile parteneriale. Este dificil să stabileșți clar niște termeni și condiții de urmat în relațiile cu ceilalți, pentru că fiecare are un alt plan și nimeni nu dorește să-l divulge sincer.

Pe de altă parte, lasă evenimentele să-și desfășoare cursul și ferește-te, deocamdată, de planuri mărețe alături de partenerul de viață sau de cei din segmentul profesional. În a două parte a zilei, relaxează-te cu o plimbare pe malul unei ape.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 aprilie

ADVERTISING

Scorpion

Este o zi foarte animată la serviciu. Treburile de rutină te sâcâie mult, însă înțelept ar fi să acorzi atenția și eforturile necesare fiecărui detaliu. Evită să te gândeșți prea mult la chestiunile familiale și la discuțiile cu membrii familiei. Altfel riști să-ți scadă randamentul și să muncești în zadar.

Pe de altă parte, sănătatea este precară, fiind nevoie de îngrijiri serioase. Sunt posible consultații și analize medicale sau planuri în acest sens.

Săgetător

Se pare că ai nevoie de afecțiunea celor dragi sau măcar de o vorba de duh spusă, pe îndelete, de aceștia. Pentru că în ultima vreme au tot fost discuții furtunoase pe teme diverse, discuții în care probabil ai adresat și niscai reproșuri, mai mult sau mai puțin fondate, acum fie persoană iubita, fie copiii îți pot întoarce vorbele și atitudinea pe care ai avut-o față de ei.

Observă atent ce se petrece în acest segment de viață și corectează neplăcerile.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Capricorn

Ești preocupat de aspectele materiale care vizează casa și nevoile membrilor familiei. Posibil să apară divergente între ceea ce doreșți tu să faci și ceea ce îți propun ceilalți.

Fii prudent și ține cont și de cele spuse în preajma ta. Pe de altă parte, rezervă momente în care să stai de vorba pe îndelete cu o rudă dragă sau chiar să vizitezi un loc de suflet din copilărie.

Fiecare ban cheltuit în sensul rezolvării treburilor gospodărești sau pentru cineva drag îți face plăcere.

Vărsător

Ziua îți aduce alături persoane care au nevoie de sfaturile tale. Pentru că ești un exemplu demn de urmat, beneficiezi și de energie astrală din plin, foarte ușor reușești să convingi că filozofia de viață promovată de tine este de mare folos și pentru alții.

Totuși, ai grijă să eviți exagerările și fii cât mai natural. Pe de altă parte, s-ar putea să fii nevoit să călătorești frecvent, pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale.

Horoscopul anului 2021

Pești

Începutul săptămânii anunță cheltuieli importante, fie pentru tine personal, fie pentru a ajuta pe cineva drag. Traversăm o perioada în care fluctuațiile financiare sunt la ordinea zilei, așa încât rezumă-te la strictul necesar.

Ai putea simți un imbold ascuns de a cheltui pe lucruri sau servicii care îți sunt de folos prea puțin sau pe considerentul că sunt la modă. Veniturile obținute dintr-o colaborare cresc încet, dar sigur. Totul este să ai răbdare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇