Horoscop zilnic: 11 ianuarie

Horoscop zilnic: 11 ianuarie

Berbec

Sufletul tău are nevoie de rafinare, dialoguri spirituale și de o relație apropiată cu Dumnezeu. Planificăți vizite în locuri încărcate de energie benefică, vizionează expoziții de artă sau delectează-te citind cărți  deosebite. Totodată sunt posibile vești din și despre străinătate, însă nu pune bază pe ele. Pot apărea răzgândiri și răsturnări de situație spectaculoase. Surprize din partea celorlalți.

Taur

Ziua este favorabilă pentru achitarea facturilor sau datoriilor făcute în comun cu alții. Sunt posibile nereguli în documentele financiare, de aceea ar fi bine faci și o verificare atentă a acestora. De asemenea, alcătuiește un plan financiar pe termen lung, dar vizezi mai mult economiile și mai puțin investițiile. Ascultăți vocea interioarăa, pentru îți oferi informații prețioase.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

Gemeni

Relațiile parteneriale se pot reconfigura astăzi. Sunt posibile discuții aprinse ori cu partenerul de viață, ori cu cei de afaceri. Nu pune la suflet, deoarece lucrurile se vor întoarce peste câteva zile în favoarea ta. Totuși, ar fi bine fii mai selectiv cu aceste persoane și ai curajul de a te desprinde de oricine te necăjește sau s-a dovedit neserios în activitățile comune întreprinse de-a lungul timpului.

Rac

Se anunță multe treburi la serviciu, dar și cele de rutină necesare casei îți solicita aportul. Relațiile colegiale sunt tensionate și ar fi bine te ferești de sfaturile sau ajutorul lor. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, însă nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Controleazăți reacțiile și îngrijește-te mai mult.

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

Leu

Energia astrală a zilei îți aduce în atenție relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Dacă ești în postura de a lucra cu copiii, fii mai înțelegător cu generația tânără. Ți-ar prinde ca din când în când privești viața prin ochii unui copil. Însă, daca persoana iubită îți cere explicații vizavi de comportamentul tău din ultima vreme, pregătește-te de o discuție amplă și plină de neprevăzut.

Fecioară

Este o zi în care relațiile cu familia și activitățile necesare îmbunătățirii traiului domestic îți acaparează toate forțele. Se pot relua discuții importante legate de bunuri patrimoniale, moșteniri sau sume de bani pe care dorești le investești într-o casă părintească sau ajuți o rudă dragă. În orice situație legată de neamul din care provii, fii prudent și chibzuit la investiții.

Oracolscop 11- 17 ianuarie 2021

Balanță

Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, fie la rude, prieteni apropiați, fie deja trebuie pleci într-o delegație profesională. În planurile tale de astăzi pot interveni zgomotos partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Ascultă și de sfaturile acestor persoane, chiar dacăa asta ar însemna ți modifici programul sau poate chiar conduita. Dupăamiază ți-ar prinde bine lecturi ușoare.

Scorpion

O zi în care s-ar putea ți rotunjești veniturile, fie primind o sumă de bani restantăa de la serviciu, fie cineva apropiat îți face cadouri sau favoruri deosebite. Pe de altă parte, va trebui cheltuiești ceva bani pentru necesitățile zilnice. Tot ce ține de regimul financiar este învăluit într-un mister greu de pătruns, așa încât fii foarte atent la fiecare bănuț pe care îl primești sau îl cheltuiești.

Venus în Capricorn, 8 ianuarie- 1 februarie 2021. Nu, nu mai „merge și așa”!

Săgetător

Ai multă energie astăzi, dar și reacții imprevizibile. Ești tentat te apuci de mai multe treburi deodată, fie la serviciu, fie acasă. Alege prioritățile care te privesc doar pe tine și evită te implici în treburile altora. Prietenii sau protectorii te pot sprijini în demersurile tale, însă bine ar fi te bazezi numai pe tine. Sunt șanse mari te desprinzi de relații considerate până nu demult valoroase.

Capricorn

Stările tale de spirit sunt schimbătoare, de aceea ar fi bine fii discret și te gândești la ale tale. Este nevoie abordezi o noua strategie de relaționare cu ceilalți și un nou mod de a reacționa în fata evenimentelor în care ești implicat. Profită de energia acestei zile care te ajuta fii obiectiv și vezi noile trasee pe care ar fi bine le abordezi. Dupăamiază te vei simți mai bine.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Vărsător

Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. Amalgamul de situații în care ești implicat sau îndemnat te implici alaturi de prieteni nu prea îți este de folos. Ține-te departe de fascinația pe care aceste persoane o exercita asupra ta, pentru în spatele acesteia se pot ascunde lucruri neplăcute sau nepotrivite ție. Plimbă-te în aer liber, hrănește-te sănătos și dormi mai mult.

Pești

Ședințele și dialogurile profesionale cu șefii sau reprezentanții oficiali ai unor instituții sunt temele principale ale zilei. Fii prudent și prezent în toate, ascultă mai mult și vorbește doar când ești întrebat. Este posibil să fii înteles greșit, chiar dacă pe alocuri ai dreptate. Mai bine te-ai gândi la un plan de îmbunătățire a imaginii tale publice.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 ianuarie

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe