Horoscopul săptămânii 11 - 17 ianuarie

Horoscopul săptămânii 11 - 17 ianuarie

Berbec

Domeniul profesional este accentuat de astre în această săptămână. Se deschide un nou capitol profesional. Relaţiile cu şefii se vor reconfigura, fiind posibil să obții sarcini de lucru noi și de mare anvergură.

Zilele de 14 şi de 15 ianuarie îţi aduc în atenţie prietenii. Poţi primi informaţii şi sfaturi utile, dar şi reproşuri vizavi de faptul că în ultimul timp nu mai eşti prezent în cercurile de apropiaţi.

Sunt momente și discuții foarte importante, pe care cu farmecul tău caracteristic le vei depăşi uşor.

Intervalul 15–17 ianuarie este delicat în privinţa sănătăţii. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale, decât în cazuri ce nu suportă amânare.

Pe de altă parte, conflictele din sectorul muncii se pot amplifica. Evită provocările şi fii mai realist. Relaţiile colegiale sunt agreabile în aparență, iar munca o poți desfăşura în ritmul tău.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

Taur

Locurile îndepărtate, culturile ţărilor străine şi persoanele aflate dincolo de graniţele ţării sunt temele propuse de astre la începutul săptămânii. Poţi pleca într-o călătorie sau primeşti răspunsuri mult aşteptate vizavi de demersurile făcute mai demult în acest sens. Cei implicaţi în diferite forme de şcolarizare le vor putea finaliza cu succes.

Pe de altă parte, spiritualul va căpăta un loc aparte în sufletul tău de acum încolo, raportându-te altfel la Dumnezeu.

În zilele de 14 şi de 15 ianuarie sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu autorităţile. Prudenţa, discernământul şi tonul moderat te vor ajuta să depăşeşti totul cu bine.

Intervalul 15 – 17 ianuarie te predispune la situaţii controversate în relaţiile cu prietenii. Schimbul de replici va fi la cote înalte, diferenţele de opinie vor fi evidente şi de aici despărţirile inevitabile. Recomandabil este să eviţi provocările momentului şi să încerci să acorzi celorlalţi libertatea de gândire şi acţiune.

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

Gemeni

Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru achitarea datoriilor şi taxelor de orice fel. Sectorul financiar este foarte dinamic, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se deschide o etapă financiară și materială nouă, cu efecte pe termen lung. Astfel, este posibil să primeşti o sumă importană de bani de la cine te aştepţi mai puţin sau măcar un cadou substanţial. Pentru alţii se pot rezolva demersuri legate de moşteniri sau partaje specifice divorţului.

Atenţie că energia vitală este fluctuantă, recomandabil fiind să-ţi dozezi eforturile şi să eviţi implicarea în problemele celorlalţi.

Pe 14 şi pe 15 ianuarie vin veşti din străinătate sau legate de cursuri universitare. Sunt momente importante, aşa încât acordă-le atenţia și eforturile cuvenite.

Finalul săptămânii anunţă dialoguri aprinse cu un şef sau cu autoritățile. Sunt posibile reproşuri vizavi de faptul că eşti mult prea absent în domeniul profesional şi neglijezi indicaţiile date de superiori.

Oracolscop 11- 17 ianuarie 2021

ADVERTISING

Rac

Relaţiile parteneriale vor cunoaşte turnuri deosebite, favorabile, cu efecte pe termen lung. Unele relaţii de pot încheia definitv, însă se face loc pentru altele noi foarte speciale. Soarele îţi susţine toate demersurile, aşa încât aplică o curăţenie drastică în viaţa ta şi aliază-te doar cu oameni de nădejde.

Pe de altă parte, un proiect la care lucrezi mai demult împreună cu o echipă se poate desfăşura mai uşor de acum încolo. Zilele de 14 şi de 15 ianuarie sunt bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru verificarea documentelor financiare.

Pe de altă parte, poţi lua legătura cu cineva din afara graniţelor ţării sau tu la rândul tău poți pleca într-o călătorie. Recomandabil este să fii foarte prudent vizavi de tot ce este legat de alte ţări, deoarece există un factor de risc major.

Alţii se pot ocupa de studii şi cercetări importante necesare domeniului profesional în care activează.

Venus în Capricorn, 8 ianuarie- 1 februarie 2021. Nu, nu mai "merge și așa"!

Leu

În prima parte a săptămânii se anunţă multe şi mărunte de făcut la serviciu. Sunt momente bune pentru a finaliza unele activităţi ce trenează demult şi de a-ţi orienta eforturile către altele noi şi profitabile. Se deschide o etapă profesională nouă, cu efecte favorabile pe termen lung. Relaţiile colegiale sunt dinamice, însă cu propriile forţe te vei descurca și mai bine, obținând succes garantat.

Atenţie că sănătatea este foarte vulnerabilă. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Foloseşte doar remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult.

În zilele de 14 şi de 15 ianuarie, partenerul de viaţă sau colaboratorii te pot provoca la discuţii aprinse. Sunt momente importante, de care este bine să ții cont. Se trasează alte direcții parteneriale pe termen lung.

Sfârșitul săptămânii vine cu aspecte legate de banii şi bunurile altora. Sunt zile bune pentru achitarea datoriilor de orice fel.

Horoscopul lunii ianuarie 2021

ADVERTISING

Fecioară

Energia acestei săptămâni deschide un nou capitol amoros. Se îmbunătățește o relație sentimentală veche sau este posibil să te implici în alta nouă.

Și copiii devin un subiect important pentru multă vreme de acum încolo. Distracții și aventuri, dar și implicare în activități de tipul hobby. Prietenii îţi sunt alături cu sfaturi utile şi soluţii de viaţă originale. Creativitatea este la cote înalte şi poţi realiza adevărate opere de artă.

Pe 14 şi pe 15 ianuarie se pare că vei avea multă treabă la serviciu. Colegii au alte priorităţi, aşa încât va trebui să te descurci singur.

Se recomandă prudenţă la eforturi, deoarece sănătatea este precară pe segmentele inimii şi picioarelor. De evitat în această săptămână tratamentele alopate şi analizele medicale. Plimbă-te mai mult în aer liber, foloseşte remedii naturiste şi detaşează-te mai des de cotidian. La sfârșitul săptămânii intervin provocări parteneriale.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Balanță

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de casă, familie, neamuri. Se deschide o nouă etapă familă și domestică, de bun augur pe termen lung. Sunt posibile despărţiri de unele persoane care până nu demult îţi erau apropiate şi confidente, însă te poţi alătura altor personaje mult mai folositoare vieţii tale actuale.

Sunt momente excelente pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură, dar şi pentru achiziţionarea unui spaţiu nou de locuit sau a unui teren.

Posibil să te orientezi mai mult spre activitatea de la serviciu, iar membrii familiei să-ți reproșeze asta. De aici pot rezulta discuţii aprinse cu cei dragi. Încearcă să te împarţi echitabil atât în familie, cât şi domeniul muncii.

Relațiile sentimentale sunt dinamice. Ține cont de ceea ce se petrece în acest segment relațional, deoarece se prefigurează mari schimbări. La finalul săptămânii vei avea multe treburi de făcut.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Scorpion

Săptămâna te predispune la schimbări mari, favorabile și cu efecte pe termen lung în relațiile cu anturajul apropiat. Sunt probabile, de asemenea, demersuri legate de călătorii sau de studii.

Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sau cu neamurile îți vor oferi informații prețioase legate de soluționarea situațiilor în care ești implicat. Se recomandă prudenţă, întrucât se pot strica definitiv unele relaţii importante, care ar trebui totuși păstrate pe termen lung.

Gândirea şi comunicarea sunt destul de afectate, de aceea, exersează lecţia tăcerii sau vorbeşte puţin, dar concis. Relațiile familiale sunt active prin dialoguri și acțiuni comune.

În a doua parte a săptămânii sunt momente favorabile treburilor domestice, vânzării-achiziționării bunurilor domestice și rezolvării demersurilor patrimoniale. În weekend este rost de distracții și aventuri alături de persoana iubită și de copii.

Săgetător

Capitolul financiar va cunoaşte revigorări, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Este posibil să se schimbe salarizarea la locul de muncă, să obții un alt loc de muncă care să-ți aducă bani mai mulți sau cineva drag îți va oferi cadouri nesperate și foarte utile.

Cheltuielile vor fi prezente, bine fiind să achiziționezi strictul necesar, fără exagerări de niciun fel. De fapt, provocarea momentului constă în a-ţi muta atenţia de la aspectele materiale ale vieţii şi a te orienta mai mult către cele spirituale.

Divinitatea are în permanenţă grijă să ai toate cele necesare atât trupului, cât şi sufletului. Emotivitatea este la cote înalte, de aceea, dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de activităţi de rutină.

Foarte importante sunt în aceste zile și relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Dialoguri importante, întâlniri uimitoare și schimb de idei utile pentru toată lumea. Weekendul te predispune la treburi gospodărești și la dialog cu membrii familiei.

Capricorn

Tu eşti vedeta săptămânii, datorită energiei astrale deosebite pe care o primești încă din primele zile. Sunt momente excelente de a-ţi schimba personalitatea şi modul de relaţionare cu tot ce este în jurul tău. Mergi la un salon de cosmetică sau de întreţinere corporală, îmbunătăţeşte-ţi garderoba sau stai de vorbă cu specialişti în dezvoltare personală.

Bine ar fi să fii prudent la proiectele şi colaborările în care eşti implicat, deoarece pe de o parte vin lucruri bune, însă pe de alta există şi multe neînţelegeri.

Pe 14 şi pe 15 ianuarie se anunţă cadouri și recompense deosebite. Sunt momente favorabile pentru a afla noutăți financiare dinspre locul de muncă. Pot avea loc negocieri salariale, care să-ți ofere în final, fie noi surse de venituri, fie un salariu mai bun. Și munca va fi pe măsură, însă merită efortul.

La sfârșitul săptămânii se anunţă multe drumuri pe distanţe scurte la rude şi prieteni.

Vărsător

Debutul săptămânii îţi aduce schimbări profunde în gândire. Stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea, fii cât mai retras şi discret. Nivelul energetic îţi este la cote joase, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburi uşoare.

Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în prima parte a săptămânii. Te vei simți mai bine în a doua parte a săptămânii, însă nu forța nota.

Sunt zile profund transformatoare pentru tine, astfel că îți poate fi dificil să te racordezi corect și coerent la momentul acum și aici. Intervalul 15 – 17 ianuarie se anunţă cu aspecte legate de banii câştigaţi din munca proprie. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru cineva drag. Totodată ai putea primi şi tu la rândul tău cadouri sau recompense binemeritate. Vor apărea noutăți legate de salarizarea de la locul de muncă și de condițiile de muncă.

Pești

Relaţiile de prietenie sunt un capitol important al acestei săptămâni. Te poţi despărţi uşor de vechile cunoştinţe, însă se face loc în viaţa ta pentru alte personaje mult mai interesante şi de folos. Se deschide un nou capitol socio-profesional, în care vei lega prietenii noi și te vei implica în proiecte profesionale de anvergură, alături de oameni deosebiți.

Prudență și discernământ în toate! Este bine să vorbești strictul necesar și să eviți a emite păreri despre subiecte puțin cunoscute. Zilele de 14 şi de 15 ianuarie îţi aduc dorinţă de retragere din iureşul vieţii cotidiene. Sunt zile bune pentru o analiză atentă a oamenilor şi evenimentelor din jurul tău. Priveşte obiectiv ce se petrece şi detaşează-te de persoanele care îţi pun beţe în roate.

Sănătatea este vulnerabilă, resimțind și o oboseală profundă. Plimbă-te în aer liber, meditează în locuri sfinte si dormi mai mult. Ai nevoie și de odihnă și de îngrijiri de specialitate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇