Horoscop de weekend: 1 - 2 iunie

Horoscop de weekend: 1 - 2 iunie

Berbec

În acest weekend ar trebui să te simți în elementul tău. Sunt momente importante în care se conturează o nouă etapă de viață. Ești tentat să te implici în mai multe treburi deodată, de aceea, fii prudent. Relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul de viață, sunt distorsionate. Dialogurile sunt recomandate, însă cu greu se va putea cădea la pace.

Taur

La finalul acestei săptămâni astrele îți recomandă detașare de forfota cotidiană, retragere în locuri liniștite și somn mai mult. Sănătatea este vulnerabilă pe toate segmentele corpului. Încă există un fond predispus la neplăceri medicale, greu de localizat sau remediat. Duminică te vei simți mai bine, revenindu-ți cheful de viață. Totuși, nu forța nota și ocupă-te de tine mai mult.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2024: Un nou început!

ADVERTISING

Gemeni

Weekend-ul îți aduce în preajmă prietenii. Dialogurile cu aceștia îți pot oferi o perspectiva interesantă asupra problemelor cu care te confrunți în prezent. Totuși, ferește-te de a-ți divulga secretele și planurile de viitor. Se întrezărește un final de etapă în segmentul prietenilor, însă sunt șanse să fie afectate și relațiile sentimentale.

Rac

Ești chemat la rampă la finalul acestei săptămâni. Poți participa la evenimente mondene sau măcar la o reuniune cu multă lume. Poziția ta socială și imaginea în ochii celorlalți pot avea de suferit, de aceea, fii prudent. Pe de altă parte, segmentul familial și domestic te solicită foarte mult, astfel că se conturează finalul unei etape socio-profesionale.

Povestea lunii Iunie: Noi suntem pictori ai destinului și dirijori ai propriei simfonii

ADVERTISING

Leu

În zilele acestui weekend mergi la un teatru, vizionează un film sau participă la seminarii pe teme neconvenționale. Sunt momente bune pentru a-ți rafina sufletul și pentru a învăța ceva nou și deosebit. Poți lua legătura cu cineva aflat departe de țară. Veștile primite sunt destul de alarmante, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Fecioara

Este indicat să te ocupi de bugetul familiei, de cumpărături și de facturi la finalul acestei săptămâni. Cu toate că există o mare discrepanță între ce îți dorești tu, din punct de vedere financiar, și ce îți poți permite să achiziționezi, cu puțin efort vei reuși să depășești perioada cu bine. Grijile financiare sunt întemeiate pentru că veniturile sunt fluctuante.

Nu e nevoie să minți, e de ajuns să taci

ADVERTISING

Balanța

Astrele te sfătuiesc să te ocupi de relațiile parteneriale la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse legate de bugetul comun și de bunuri patrimoniale. Este nevoie că tu să-ți controlezi reacțiile vizavi de ceilalți, deoarece ești destul de subiectiv și în gânduri, și în fapte. Emotivitatea este ridicată, aspect ce îți poate altera cheful de viață.

Scorpion

Cu greu te vei desprinde în acest weekend de îndatoririle profesionale. Vrei, nu vrei, va trebui să rezolvi diverse treburi restante. Șefii te presează mult, de aceea, fii prudent și lucrează atent tot ce depinde de tine. Colegii te sprijină puțin sau deloc, însă de reținut că aceștia țes intrigi, conflicte sau bârfe, mai mult sau mai puțin fondate.

Săgetător

Se pare că vei fi invitat la o petrecere sau tu vei organiza una pentru cei dragi. Oricum, cheful de aventuri și bucuria de a trăi vor fi accentuate. Persoana iubită sau copiii îți pot umbri stările interioare, dar cu prudență și detașare poți depăși totul cu bine. În aparență aceste personaje par că îți sunt alături.

Capricorn

Treburile gospodăreşti și membrii familiei te așteaptă în acest weekend. Ai spor la curăţeniile generale și la verificarea spațiului de locuit pentru a vedea dacă este nevoie de reparații sau îmbunătățiri. Se pot produce avarii la instalațiile de apă sau din cauza intemperiilor. Pe undeva ai senzația că nu îți găsești locul nici acasă, nici în altă parte, însă controlează-ți impulsurile.

Vărsător

Influxurile astrale te îndeamnă fie să pleci într-o excursie sau măcar într-o vizită la cineva apropiat, fie să stai acasă. Sâmbătă este posibil să călătorești, pe o distanță scurtă, dar suficientă cât să-ți dea bătăi de cap. Fii atent pe unde calci, cu cine te întâlnești și ce discuți. Duminică te poți ocupa de casă și de membrii familiei.

Pești

Totul se învârte în jurul banilor la sfârșitul acestei săptămâni. La o privire atentă în domeniul profesional poți constata că există un dezechilibru major între cât și cum muncești tu și ce răsplată primești. Este o perioadă delicată din punct de vedere financiar, așa încât evită cheltuielile nefondate. Duminică se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu apropiații.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇