Un bărbat a fost ucis în fața polițiștilor chemați să aplaneze conflictul

Un bărbat a fost ucis în fața polițiștilor chemați să aplaneze conflictul

Un bărbat în vârstă de 87 de ani, din Suceava, a fost înjunghiat joi de către nepotul său chiar în fața polițiștilor veniți să aplaneze conflictul, iar ulterior acesta a și murit. Și unul dintre polițiștii veniți să intervină a fost atacat cu cuțitul.

Poliția Ipotești, județul Suceava, a fost sesizată joi de către un bărbat de 87 de ani din comuna Bosanci că are un conflict cu nepotul său, în vârstă de 36 de ani.

Polițiștii l-au identificat imediat pe bătrânul de 87 de ani pe drumul public de lângă locuință. S-a stabilit că bătrânul locuiește în aceeași curte cu nepotul său din aprilie 2022, când a revenit din străinătate, fără a fi înregistrate conflicte anterioare.

ADVERTISING

În timp ce polițiștii discutau cu bărbatul de 87 ani, din curtea imobilului a ieșit nepotul de 36 ani, având în mână obiecte înțepătoare și năpustindu-se asupra bunicului și polițiștilor, informează IPJ Suceava.

Unul dintre polițiști a reușit să pareze o lovitură care îl viza, fiind totuși atins cu lama cuțitului în zona obrazului.

De asemenea, agresorul a reușit să îl lovească cu cuțitul și pe bunicul său, înjunghiindu-l în spate și în gât, provocându-i leziuni grave, care au dus la decesul victimei.

ADVERTISING

Ambii polițiștii au scos armamentul din dotare și au tras asupra agresorului, acesta fiind rănit la picioare, reușindu-se imobilizarea și încătușarea bărbatului de 36 ani.

Polițistul rănit, agent de poliție de 26 ani din cadrul SPR Ipotești, a fost transportat la spital pentru îngrijiri, fiind în afara oricărui pericol.

Autorul este în custodia polițiștilor, fiind și acesta transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇