Vești bune: Tinerii primesc tot mai multă susținere, România reciclează, iar weekendul devine multicultural la Sibiu

Vești bune: Tinerii primesc tot mai multă susținere, România reciclează, iar weekendul devine multicultural la Sibiu

Vești bune avem astăzi pentru tineri, pentru cei care cred în importanța reciclării, dar și pentru cei care se află în zona Sibiului în acest weekend.

Astfel, tot mai mulți tineri primesc sprijin de la stat și companii pentru a-si pune în practică ideile antreprenoriale, un lanț de hypermarket-uri oferă cupoane cu reduceri de 50% dacă reciclezi, iar Muzeul Astra din Sibiu a pregătit surprize pentru vizitatori, în acest weekend.

Kaufland introduce un sistem pentru reciclare în schimbul cupoanelor cu 50% reducere

Kaufland România introduce în premieră în magazine un sistem nou de colectare a flacoanelor goale de produse de igienă sau de curățenie, ce vor fi reciclate pentru a proteja mediul înconjurător.

ADVERTISING

Pentru a încuraja comportamentul eco, clienții care aduc ambalaje goale pentru reciclare primesc cupoane de reducere de 50% pentru achiziționarea de produse noi de îngrijire.

Weekend-ul acesta are loc Festivalul Astra Multicultural de la Sibiu

Muzeul ASTRA din Sibiu organizează în perioada 10-12 iulie 2019 evenimentul ASTRA Multicultural, cel mai important eveniment dedicat tuturor minorităților etnice din România.

Sași, sârbi, maghiari, lipoveni, moldoveni, romi, slovaci, evrei și ucrainieni își expun la Astra Multicultural porturile tradiționale, obiceiurile și gastronomía specifică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

20 milioane pentru finanțarea tinerilor antreprenori

Executivul a adoptat la sfârșitul acestei săptămâni Hotărârea de Guvern privind aprobarea Programului Naţional „Innotech Student”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014 – 2020. Bugetul total al apelului este de 20 milioane euro, din care 17 milioane euro fonduri europene, iar 3 milioane euro vor fi asigurate de la bugetul de stat.

Proiectul prevede finanțarea schemelor antreprenoriale ale studenților români din numeroase domenii care sunt inovatoare și aduc o valoare adăugată reală. Acesta își propune să încurajeze studenții să își pună în practică viziunea, dar și spiritul lor antreprenorial.

ADVERTISING

Ford susține ideile antreprenoriale ale studenților din Craiova printr-un proiect de un milion de dolari

Ford România anunță că va oferi granturi cu valoare cuprinsă între 15.000 și 30.000 de dolari pentru încă șase proiecte de antreprenoriat.

Ideile care primesc finanțare pentru dezvoltare au fost selectate în urma unei compețiții anuale organizate între studenții Universității din Craiova.

Printre ideile câștigătoare se numără și recondiționarea pantofilor vechi, o tabără de vară și legături cu business-uri locale și un centru de reabilitare.

Citește și:

Vești bune: Donațiile revin, la fel și ideile inedite de petrecere a timpului liber

Vești bune: O vară de spectacole în aer liber și concerte online


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇