Vești bune: Românii sunt mai cumpătați și au învățat să se distreze online și în aer liber

Vești bune: Românii sunt mai cumpătați și au învățat să se distreze online și în aer liber

O veste bună în toată pandemia este că oamenii au învățat să fie mai cumpătați, să pună bani deoparte și să se gândească mai mult la familie și priorități.

O altă veste bună e că turiștii care pleacă în Grecia cu mașina pot face cu prioritate testele cerute la intrarea în țara în care își vor petrece vacanța.

În plus, aflăm că românii chiar s-au distrat online în ultimele luni, iar Opera Română dă startul serilor de concerte în aer liber.

Pandemia i-a forțat pe români să cheltuie mai puțin și să pună bani deoparte

Criza sanitară i-a determinat pe angajații români să-și drămuiască banii cât mai bine, limitându-și cheltuielile la strictul necesar, și să încerce să economisească mai mult, arată datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs.

ADVERTISING

În plus, doi din trei vor să păstreze acest obicei căpătat în perioada stării de urgență și după pandemie. 

Hello Holidays își susține turiștii să obțină cu rapiditate rezultatul unui test COVID-19, cerut la frontiera terestră pentru intrarea în Grecia

În sprijinul turiștilor care au achiziționat sau vor achiziționa vacanțe cu intrare în Grecia prin frontiera terestră Promachonas, în perioada 15-29 iulie 2020, agenția organizatoare Hello Holidays a încheiat parteneriate cu mai multe clinici care îi programează cu prioritate, astfel încât să ajungă la cazare la data stabilită.

Agenția le oferă turiștilor un voucher de testare RT - PCR SARS - COV2, pe care îl prezintă la unul dintre centrele de recoltare analize medicale înscrise pe acesta, din București și șase orașe din țară în prezent. Voucherul le permite testarea la un preț preferențial, costul acestuia fiind de 290 de lei, redus de la 350 de lei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rezultatul se obține în 24 de ore pentru București și în 48 de ore pentru alte orașe, în limba engleză.

Divertismentul online, preferat în pandemie

În ultimele luni, consumul de divertisment online a crescut semnificativ în România, iar utilizatorii spun că au fost cu 33% mai activi pe rețelele sociale decât până acum, potrivit studiilor.

În acest context, Primul Campionat Național de Discursuri Online, care s-a desfășurat între 9 iunie și 14 iulie,  sub deviza „Dreaming of a better world together”, a depășit 100.000 de vizualizări, atingând un reach de 300.000 de persoane.

ADVERTISING

Opera Națională București lansează Stagiunea Estivală 2020 cu o serie de concerte în aer liber

Opera Națională București anunță o serie de concerte în aer liber intitulate „Seri de Operă Estivale”. Accesul la concerte se va realiza cu minimum o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19.

Primul eveniment care va deschide seria concertelor „Seri de Operă Estivale” va avea loc vineri, 17 iulie, începând cu ora 20:00, și va fi dedicat destinului și ariilor emoționante, intitulat „Seara destinelor muzicale”. Momentele muzicale vor fi interpretate de soliștii  Irina Iordăchescu, Sorana Negrea, Alin Stoica, Iordache Basalic și Marius Boloș, violonistul Radu Dunca, acompaniați la pian de Mihaela Vîlcea, conceptul regizoral aparținându-i lui Alex Nagy.

Citește și:

Vești bune: Donațiile revin, la fel și ideile inedite de petrecere a timpului liber

Vești bune: O vară de spectacole în aer liber și concerte online

Vești bune: Muzeul Luvru și piramidele din Egipt se redeschid pentru public


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇