Vești bune: O nouă stațiune de schi, gânduri de vacanță în Turcia și drive-in la Sibiu

Vești bune: O nouă stațiune de schi, gânduri de vacanță în Turcia și drive-in la Sibiu

Veștile bune continuă să apară, important este să avem o atitudine pozitivă și vom putea vedea luminița de la capătul tunelului, în aceste vremuri tulburi.

În ultimele ore am aflat că putem visa la o nouă stațiune montană la standarde europene, cu pârtii de schi și o mulțime de atracții, chiar la noi în țară.

De asemenea, cercetările privind un nou vaccin avansează, s-ar putea să putem pleca în vacanță și în Turcia vara asta și Sibiul dă startul unui mega-festival drive-in.

O nouă stațiune montană ca-n Elveția, lângă Horezu

Doi oameni de afaceri, Alessio Karkhi şi Nicu Hagivreta, au anunţat luni că investesc 10 milioane euro în prima fază a Murotti Valley, cea mai nouă staţiune montană a României.

ADVERTISING

Murotti Valley este prevăzut să includă la finalizarea integrală peste 50 km de pârtii de schi, terenuri de tenis, trasee pentru biciclete, trasee prin pădure, tiroliană, magazine şi spaţii pentru servicii şi închiriere de echipamente sportive, ATV-uri şi snowmobile, piscine în aer liber, domeniu de vânătoare, herghelie, teren de golf, fermă şi un parc pentru copii.

La final, proiectul este prevăzut să includă şi un campus universitar al prestigioasei universităţi din industria ospitalităţii din Laussane, Elveţia, un centru de îngrijire şi de relaxare pentru seniori, cât şi o clinică de detoxifiere, în timp ce zona rezidenţială a proiectului are un potenţial de dezvoltare de până la 1.000 de vile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Moderna începe faza a treia a testării vaccinului împotriva COVID-19

Statele Unite şi-au dublat investiţia destinată companiei farmaceutice Moderna pentru susţinerea unui potenţial vaccin împotriva COVID-19, care luni intră în a treia şi ultima fază a testării clinice.

Guvernul american s-a angajat astfel să suplimenteze cu 472 de milioane de dolari suma de 483 de milioane deja anunţată, a anunţat compania Moderna.

Agențiile de turism se pregătesc să anunțe charterele către Turcia

La ultimul raport al ţărilor pentru care se impune carantina la întoarcerea în România, Turcia nu mai apare pe lista galbenă. Iar asta înseamnă că, dacă mergem în vacanță în Turcia, nu vom fi nevoiți să stăm în carantină la întoarcere.

ADVERTISING

Surse din domeniu susțin că marii operatori au început sa-și plănuiască o serie de chartere către Antalya și Bodrun, așteptăm cu interes ofertele.

Evenimente drive-in la Sibiu

Sub sloganul “Spectacolul trebuie să continue”, pe 8 august se lansează Freedom, un nou concept de evenimente de tip drive-in, ce își propune să aducă publicului sibian concerte și piese de teatru, vreme de 8 weekenduri consecutive (8 august – 30 septembrie).

Locația de desfășurare a evenimentelor se află la 10 minute de centrul orașului Sibiu, în vecinătatea Fabricii de Cultură, deja bine-cunoscută publicului ca un centru alternativ pentru educație și se întinde pe o suprafață de 41.000 mp, oferind astfel participanților un acces generos în eveniment.

Spațiul are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare mașină, fără a fi impusă purtarea măștii timp de 4 ore.

Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanțare socială impuse de legislație, dar oferind participanților tot confortul.

Citește și:

Vești bune: UNICEF donează pentru Matei Balș, stațiunile capătă investiții, iar weekendul e plin de evenimente

Vești bune: O nouă mască, muzică bună și un festival caritabil ne fac ziua mai frumoasă


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇