Unul dintre medicii de la Marius Nasta anchetați pentru luare de mită a intrat cu mașina în piciorul unui pod și a murit. Imaginile arată că nu a frânat înainte de impact (Video)

Unul dintre medicii de la Marius Nasta anchetați pentru luare de mită a intrat cu mașina în piciorul unui pod și a murit. Imaginile arată că nu a frânat înainte de impact (Video)

Cornel Petreanu, unul dintre medicii de la Institutul ”Marius Nasta” vizaţi de cercetările făcute de procurori pentru luare de mită a murit, duminică, după ce a intrat cu autoturismul în piciorul unui pod de pe marginea DN 1. Imaginile filmate de o cameră de pe drum arată că medicul nu a frânat înainte de impact.

Șpaga de la Marius Nasta: Au fost arestați doi chirurgi cunoscuți, profesori la Universitatea de Medicină

Accidentul s-a produs, duminică dimineaţă, în jurul orei 9:40, pe DN 1, la km 18, la Otopeni.

ADVERTISING

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Otopeni şi ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv”, a anunţat IPJ Ilfov.

Momentul impactului a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în apropiere. Pe imagini se vede cum maşina condusă de doctorul Cornel Petreanu iese de pe carosabil şi se îndreaptă direct spre piciorul podului, fără ca şoferul să pună frână.

O camera video a surprins momentul in care un sofer loveste in plin un pasaj CF pe DN1 la iesire din Otopeni.Sunt voci care spun ca s-a sinucis…

Publicată de INFO TRAFIC ROMANIA pe Duminică, 8 octombrie 2023

Poliţiştii Serviciului Rutier fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

ADVERTISING

Medicul Cornel Petreanu, de la Institutul ”Marius Nasta”, este unul dintre medicii vizaţi într-un dosar deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Medicii din dosar sunt suspectați că au primit mită de la mai mulţi pacienţi pentru efectuarea controalelor pre şi postoperatorii şi realizarea intervenţiilor chirurgicale. Ei primeau mită aproape în fiecare zi, dar considerau că banii erau gesturi de recunoștință, pentru că nu condiționau actul medical.

Cornel Petreanu a fost inițial arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 21 septembrie, împreună cu un alt doctor de la „Marius Nasta”, Cristian Paleru. Ulterior, medicul a făcut contestație față de măsura arestului preventiv și a fost plasat sub control judiciar în dosarul deschis de procurori.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇