Un tânăr din Timiș a plecat să se sinucidă și a provocat un accident. Acum este cercetat pentru tentativă de omor

Un tânăr din Timiș a plecat să se sinucidă și a provocat un accident. Acum este cercetat pentru tentativă de omor

Un bărbat care s-a certat cu tatăl său și apoi a plecat cu mașina cu intenția de a se sinucide a provocat un accident cumplit pe un drum din județul Timiș, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus trimiterea în judecată a bărbatului pentru săvârşirea tentativei la infracțiunea de omor.

Potrivit procurorilor, în 24 ianuarie, în jurul orei 15.00, pe fondul unor discuții contradictorii cu tatăl și cu intenția declarată de a se sinucide, inculpatul, în timp ce conducea mașina cu viteză excesivă și cu încălcarea normelor legale referitoare la depășirea altor autovehicule pe DN6, din direcția Caransebeș către Timișoara, la intrarea în sensul giratoriu pe autostrada A6, a lovit cu partea din spate un alt autoturism, ce se deplasa în aceeași direcție și în care se aflau alte persoane.

ADVERTISING

În urma impactului dintre cele două autoturisme, mașina în care se aflau persoanele vătămate a fost proiectată peste scuarul sensului giratoriu, s-a rostogolit în aer, iar una dintre persoanele vătămate a căzut din mașină.

Ulterior, autoturismul, în cădere, a lovit balustrada despărțitoare din metal amplasată pe marginea drumului și apoi s-a oprit într-un canal betonat de colectare a apei spre stația de distribuție de carburanți, în afara părții carosabile a sensului giratoriu.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Timiș.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇