Un tânăr din București care amenința că se aruncă de la etajul 9, salvat după 12 ore

Un tânăr din București care amenința că se aruncă de la etajul 9, salvat după 12 ore

Un tânăr de 26 de ani care ameninţa că se aruncă de la etajul 9 al unui imobil din Sectorul 5 a fost salvat după 12 ore. Pentru că acesta refuza să coopereze, echipajele de intervenţie au pătruns în casă şi l-au imobilizat.

„La data de 21 martie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 19 Poliţie au fost fost sesizaţi, prin sistem 112, în jurul orei 16:30, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, fratele acesteia, în vârstă de 26 de ani, ameninţă că se va precipita de la etajul 9, din incinta locuinţei, situată la o adresă din Sectorul 5. Poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă şi au încercat relaţionarea cu persoana în cauză”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că, având în vedere comportamentul agresiv al tânărului şi lipsa de cooperare a acestuia, la faţa locului s-au deplasat în sprijin negociatorii, o echipă de asalt din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, o echipă de alpinişti din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, precum şi echipaje din cadrul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

„În această dimineaţă, în jurul orei 04:30, s-a procedat la pătrunderea în imobil, moment în care bărbatul a fost imobilizat, reuşindu-se scoaterea acestuia din locuinţă, în siguranţă. De asemenea, în apartament, au fost identificate trei obiecte tăietoare-înţepătoare, acestea fiind ridicate de către poliţişti”, a mai transmis sursa citată.

ADVERTISING

Ulterior, bărbatul a fost transportat de către un echipaj de prim-ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost dispusă internarea sa.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇