Băiețelul de 2 ani care a eclipsat-o pe regina Camilla (Foto & Video)

Băiețelul de 2 ani care a eclipsat-o pe regina Camilla (Foto & Video)

Vizita pe care regina Camilla a făcut-o într-o cofetărie din Belfast a fost eclipsată de un băiețel simpatic, în vârstă de nici doi ani, îmbrăcat într-un costum negru.

Aflată miercuri la Belfast, regina Camilla a făcut o scurtă vizită într-o cofetărie unde i-au fost prezentate mai multe specialități irezistibile. Ea a spus că regele Charles, care urmează tratamentul pentru cancer, regretă că nu a putut fi prezent, adăugând că „se simte foarte bine”, relatează ITV.

La scurt timp după sosirea reginei, fiul proprietarilor cofetăriei, Fitz Corrie-Salmon, un băiețel blond în vârstă de un an și 11 luni, a făcut spectacol. Îmbrăcat într-un costum negru de gală și cu papion la gât, el a fost intrigat de click-urile și luminile blițurilor și a încercat să vorbească cu fotografii și cameramanii, spre amuzamentul celor prezenți. Camilla a remarcat încântată că "micuțul are un simț natural pentru camere".

‘We have a natural!’ Adorable Toddler Steals The Show During Queen's Belfast visit

"Fitz a cam făcut show, s-a străduit, și-a ales singur costumul. Fotografii îl pozau la un moment dat la fel de mult ca pe regină, ceea ce a fost foarte amuzant, chiar am glumit că Fitz a eclipsat-o un minut, iar ea a fost minunată", a povestit William Corrie, tatăl băiatului. "Va fi o poveste pentru el când va crește", a mai spus el.

"Lui Fitz i-a plăcut să fie îmbrăcat așa pentru această zi atât de specială, cu siguranță s-a distrat, nu știi niciodată la ce să te aștepți când ai un copil de 23 de luni", a spus mama băiețelului, Zoe Salmon, care a mai întâlnit și alți membri ai familiei regale britanice, printre care și prinții de Wales și ducii de Sussex.

ADVERTISING

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇