Un tânăr a fost bătut de paznicul unui mall din Cluj, după un conflict legat de certificatul verde (Video)

Un tânăr a fost bătut de paznicul unui mall din Cluj, după un conflict legat de certificatul verde (Video)

Un tânăr a fost bătut de paznicii unui centru comercial din localitatea Florești, Cluj, după ce a vrut să intre în zona food court, fără certificat verde.

Acesta, însoțit de un prieten, l-au agresat fizic pe agentul de pază, potrivit Știri de Cluj.

IPJ Cluj a precizat că tânărul a fost amendat pentru provocare de scandal și pentru refuzul de a prezenta certificatul verde.

”Polițiștii au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală care s-a derulat într-un centru comercial din localitatea Florești, între agenții dispozitivului de pază și alte două persoane.

În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii deplasați la locația indicată, s-a constatat că doi tineri care se aflau în interiorul centrului comercial ar fi intenționat să se deplase în zona Food Court, fără prezentarea Certificatului Verde persoanei care desfășura activități de verificare în acest sens.

Ulterior, aceștia i-ar fi adresat expresii jignitoarea agentului de pază și l-ar fi agresat fizic.

A fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru provocare de scandal și o altă sancțiune în baza Legii nr. 55/2020 care vizează nerespectarea prevederilor referitoare la obligația persoanelor de a prezenta dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind Covid-19.

De asemenea, în cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au demarat verificări asupra modului de acțiune al personalului de pază”, a transmis IPJ Cluj.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇