Un soldat rus a fost capturat de ucraineni după ce a plecat să caute băutură și s-a rătăcit (Video)

Un soldat rus a fost capturat de ucraineni după ce a plecat să caute băutură și s-a rătăcit (Video)

Un soldat rus a fost capturat de ucraineni după ce și-a părăsit postul și a plecat să caute alcool. S-a pierdut și a fost prins.

„Am fost luat prizonier din cauza prostiei mele. Băieții mei și cu mine stăteam și beam. Am băut trei litri de rachiu”, a povestit soldatul rus într-un clip video postat pe Twitter de Anton Gherashcenko, consilier al ministrului de interne ucrainean.

Apoi a plecat să mai caute alcool și s-a rătăcit. Soldatul spune că, la un moment dat, a fost fericit când a văzut un grup de băieți. A vrut să îi întrebe dacă știe unde sunt colegii lui, dar a realizat că erau soldați ucraineni.

ADVERTISING

”Nimeni nu mi-a spus unde e poziția noastră, dacă dai din mână cumva înseamnă o direcție, dacă dai din mână altfel înseamnă altă direcție.

M-am uitat după colegii mei și nu i-am găsit. Nu era nimeni acolo. M-am întors și am văzut niște băieți. Mi-au spus să mă apropii. Eu eram fericit, am vrut să-i întreb pe ei, dar erau de fapt inamicii. Mi-au spus să mă apropii și așa am fost capturat”, a mai povestit militarul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇