A lovit cu Mercedesul o gravidă pe o trecere de pietoni din București și a fugit. L-au prins pe aeroportul din Cluj

A lovit cu Mercedesul o gravidă pe o trecere de pietoni din București și a fugit. L-au prins pe aeroportul din Cluj

Joi seară, un şofer a lovit o femeie însărcinată pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei şi a fugit de la locul accidentului.

Bărbatul conducea un Mercedes E-Classe, care se deplasa pe Drumul Gura Caliței în apropierea zonei rezidențiale Palladium, când a surprins și accidentat o femeie gravidă, transmite Infotrafic România.

A lovit şi a fugit, iar femeia de 33 de ani, gravidă în 8 luni, a fost transportată la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Femeia are o fractură deschisă la un picior, iar potrivit informațiilor Digi24 ar fi pierdut sarcina. Starea ei este una stabilă, dar va rămâne sub supraveghere.

ADVERTISING

Șoferul este cetățean britanic și a fost prins, vineri dimineaţă, la ora 4, pe aeroportul din Cluj, în timp ce voia să fugă. El a fost reţinut.

"Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar, în cursul acestei dimineţi, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească ţara.

Persoana în cauză va fi preluată de poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale", informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

ADVERTISING

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇