Un român a murit pe o autostradă din Ungaria: 40 de mașini au trecut peste el

Un român a murit pe o autostradă din Ungaria: 40 de mașini au trecut peste el

Un turist român și-a pierdut viața într-un accident cumplit petrecut duminică noaptea în Ungaria. Acesta a încercat să traverseze autostrada M0 și a fost lovit de o mașină, apoi trupul românului a fost strivit de zeci de vehicule.

Victima accidentului este un turist român în vârstă de 92 de ani. Bătrânul a coborât dintr-un autocar în zona de odihnă Annahegyi de la kilometrul 6 al autostrăzii M0 și a încercat să traverseze autostrada ca să ajungă la un magazin aflat vizavi, dar a fost lovit de o mașină, relatează RTL, citat de Digi24.

ADVERTISING

Șoferul care l-a lovit pe bătrân nu a oprit la locul accidentului. Timp de 20 de minute, aproximativ 40 de mașini au trecut peste cadavru. Multe mașini circulau cu o viteză de peste 100 km/h și au împrăștiat rămășițele la distanță de jumătate de kilometru.

Poliția a deschis un dosar penal și îl caută pe șoferul care l-a lovit pe român. Potrivit primelor informații ale anchetatorilor, suspectul conducea un Mercedes Sprinter gri, cel mai probabil înmatriculat în străinătate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇