Un român a murit pe frontul din Ucraina: „Un om cu o inimă incredibilă, un suflet sincer și cu o bunătate incredibilă”

Un român a murit pe frontul din Ucraina: „Un om cu o inimă incredibilă, un suflet sincer și cu o bunătate incredibilă”

Un român în vârstă de 27 de ani, din Arad, a murit pe frontul din Ucraina. El era înrolat voluntar, în divizia luptătorilor străini care ajută trupele Kievului să respingă invazia rusească.

„Confirmăm faptul ca autoritățile ucrainene ne-au informat cu privire la decesul unui cetățean român în Ucraina. Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Cernăuți a acordat asistență consulară specifică în cazurile de repatriere a trupurilor neînsuflețite, constând în eliberarea documentelor în astfel de situații”, a transmis MAE, citat de ProTV.

ADVERTISING

Rudolf Wittman s-a antrenat timp de cinci ani în cele mai grele condiții, alături de Legiunea Străină, iar în urmă cu un an a plecat pe frontul din Ucraina, potrivit Digi24.

Iubita lui, Ivanna, o ucraineancă, a postat un mesaj emoționant pe rețele sociale, la scurt timp după moartea lui.

”Rudolf, un străin care a venit în Ucraina să lupte pentru Ucraina, să-mi apere țara și a devenit apărarea, rezistența și sprijinul meu. Un om cu o inimă incredibilă, un suflet sincer și cu o bunătate incredibilă.

După război, a spus că atunci primul loc va fi al meu. Și am crezut pentru că am crezut că astfel de vikingi nu mor, dar este un război brutal, care îi ia pe cei mai buni.

ADVERTISING

Ți-ai dat viața pentru Ucraina, pentru un război care nu ar trebui să fie al tău. Ești pentru totdeauna în inima mea, în memoria mea. O persoană ca tine este imposibil de uitat”, a scris iubita sa pe rețelele sociale.

Життя дарує тобі людину, яка змінює усе. З якою починаєш вірити, що казки про принца це не казки, а реальність, я без...

Publicată de Іванна Петрасюк pe Duminică, 22 octombrie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇