Un pod s-a prăbușit în Teleorman: Șase oameni au fost răniți

Un pod s-a prăbușit în Teleorman: Șase oameni au fost răniți

Şase persoane au fost rănite, joi, după ce un pod care trece peste râul Vedea a căzut, în judeţul Teleorman.

Primele date arată că este vorba despre şase muncitori care lucrau la pod, iar o grindă a construcţiei s-a desprins.

Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, incidentul a avut loc în localitatea Orbeasca de Sus.

”Victimele sunt şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, toate fiind transportate la spital cu multiple traumatisme, însă conştiente şi cooperante”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir.

ADVERTISING

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că incidentul, care este încadrat drept accident de muncă, s-a produs în condiţiile în care podul este în construcţie, iar la acesta lucrează o firmă din Comarnic, judeţul Prahova, însă muncitorii sunt din localitatea Orbeasca.

Cinci dintre muncitori se aflau pe pod în momentul în care grinda a căzut cu ei, de la o înălţime de cinci – şase metri. Al şaselea muncitor, când a văzut că grinda se rupe a fugit, iar un panou care se afla sub podul aflat în construcţie a căzut peste el.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Unul dintre cei căzuţi de la înălţime are coste rupte, conform primelor evaluări făcute de medicii de la Unitatea de primiri Urgenţe Alexandria, iar cel peste care a căzut panoul are o fractură la antebraţ.

Chiar zilele trecute, pe pagina de Facebook Alexandria, Teleorman, Romania au fost publicate fotografii cu acest pod.

„Podul vechi peste Vedea, metalic, monument istoric , se degradează din cauza nepăsării”, este descrierea care însoțea postarea.

Podul vechi peste Vedea, metalic, monument istoric , se degradeaza din cauza nepasarii ????

Publicată de Alexandria, Teleorman, Romania pe Marţi, 27 iulie 2021

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇