Un interlop a fost săltat de mascați după ce l-a amenințat cu moartea pe șeful Poliției Dâmbovița, într-un LIVE în care se droghează și se joacă cu pistolul

Un interlop a fost săltat de mascați după ce l-a amenințat cu moartea pe șeful Poliției Dâmbovița, într-un LIVE în care se droghează și se joacă cu pistolul

Un interlop din Târgoviște, Dragoș Turcu, a fost săltat de mascați după ce a avut ideea de a face un live pe Facebook în care trage pe nas droguri, consumă alcool și încarcă un pistol, în timp ce îl amenință cu moartea pe șeful IPJ Dâmbovița, Adrian Antofie.

„Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu zică (sic!) că dau cu cauciuc….vreau decât (sic!) să-mi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc, nu mă duc la pârnaie că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, nu. Dacă vrei să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc.

ADVERTISING

Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba veniți cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia uite-o. Independenţei, H13, et. 1, apartament 2. Vă aştept! Hai, Antofie, vino în morții tăi după mine”, spune bărbatul în înregistrarea de sâmbătă, prezentată de Adevărul.ro.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dâmbovița, interlopul de 40 de ani a fost săltat luni, la 2 zile după ce a realizat filmarea. El s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, deținerea de droguri pentru consum fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ADVERTISING

Polițiștii explică și contextul care a dus la live-ul lui Turcu. Mai exact, cu o zi înainte, vineri seara, interlopul a fost implicat într-un accident rutier și la rezultatele preliminare din probele de sânge și urină a rezultat că și atunci consumase droguri, așa că i s-a făcut dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Bărbatul nu e nici pe departe la prima abatere sau amenințare a forțelor de ordine. În aprilie, el a fost ridicat de la o sală de fitness, după ce a transmis mesaje agresive la adresa jandarmilor.

ADVERTISING

”Noi diseară nu plecăm acasă, până nu mutilăm un jandarm în masă”, era unul dintre mesajele pentru care a fost luat de poliție, interlopul fiind supărat la acel moment de restricțiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

El a fost atunci reținut pentru 24 de ore, dar se pare că nu s-a considerat că este un pericol pentru societate și a fost eliberat din arest.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇