Un fragment de cadavru uman a fost găsit într-o zonă de munte din Argeș UPDATE A fost identificată persoana

Un fragment de cadavru uman a fost găsit într-o zonă de munte din Argeș <span style="color:#990000;">UPDATE</span> A fost identificată persoana

Un fragment dintr-un cadavru uman a fost găsit într-o zonă montană din judeţul Argeș, iar acum autorităţile caută şi restul corpului cu câini poliţişti de urmă şi de la Salvamont.

Polițiștii fac anchetă, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza comunei Dragoslavele, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsită o mână de om, cu leziuni realizate prin mușcături de animale.

Nu este exclusă nici ipoteza unei crime.

„Pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de mușcături de animale”, transmite Poliția Argeș, citată de Mediafax.

ADVERTISING

Surse judiciare au confirmat pentru Antena 3 că este vorba de antebrațul unui bărbat.

UPDATE: Persoana a fost identificată, după prelevarea amprentelor. Este vorba de un bărbat de 53 de ani, cu domiciliul în București, care figurează cu antecedente penale, a transmis IPJ Argeș.

Se continuă cercetările pentru găsirea restului cadavrului și stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul. La cercetare participă polițiști ajutați de câini și a fost solicitat și sprijinul câinilor Serviciului Salvamont Argeș.

ADVERTISING

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇