O tânără de 23 de ani a fost ucisă cu cuțitul și drujba, chiar în magazinul din București unde lucra

O tânără de 23 de ani a fost ucisă cu cuțitul și drujba, chiar în magazinul din București unde lucra

O tânără însărcinată, în vârstă de 23 de ani, a fost tăiată cu cuţitul şi drujba, chiar în magazinul în care lucra, care se află în Sectorul 3 al Capitalei.

Agresorul, un bărbat de 72 de ani, este tatăl patroanei sale şi s-a dus imediat după crimă să se predea la Secția 12 de Poliție, spunând că bănuia femeia că fură din gestiune.

Totul s-a petrecut joi, dimineaţă, în jurul orei 9.

Bărbatul a folosit un cuţit, dar şi o drujbă. Incidentul a durat mai puţin de zece minute, însă victima a suferit multiple plăgi pe tot corpul.

ADVERTISING

Bărbatul a fost reţinut. Fiind acuzat de omor, va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă şi riscă 25 de ani de închisoare.

”În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. Bucureşti, Sector 3, inculpatul, un bărbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuţit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violenţă care au provocat decesul victimei”, relatează, vineri, procurorii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇