Un interlop celebru a tâlhărit un cetățean străin în București, după ce a pretins că e polițist

Un interlop celebru a tâlhărit un cetățean străin în București, după ce a pretins că e polițist

Un cetățean din Sri Lanka a fost percheziționat, în fața unui magazin din Capitală, de un bărbat care s-a dat drept polițist. Acesta i-a furat străinului 2.500 de lei.

Potrivit Poliției Capitalei, Secția 26 Poliție a fost sesizată de un muncitor străin, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața unui magazin din Sectorul 4, o persoană necunoscută, sub pretextul că este polițist, i-ar fi efectuat un control corporal, moment în care i-ar fi furat din portofel 2.500 de lei.

Polițiștii de la Investigații Criminale au un suspect: Un bărbat de 54 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

ADVERTISING

Polițiștii au făcut o percheziție la locuința lui, de unde au ridicat mai multe probe. De asemenea, a fost efectuată o percheziție a maşinii utilizate la comiterea infracțiunii, fiind identificat și ridicat un dispozitiv tip girofar.

Surse citate de G4Media susţin că individul este nimeni altul decât interlopul Ștefan Dinu, zis Fane Căpățână. Acesta a ieşit din închisoare în vară, după ce a stat 10 ani la puşcărie pentru același gen de fapte.

Jaful de acum s-a petrecut în 13 noiembrie, dar suspectul a fost prins și reținut abia pe 13 decembrie.

ADVERTISING

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru uzurpare de calități oficiale și înșelăciune.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇