Un călător s-a legat cu cătușe de șina de metrou, la Unirii UPDATE

Un călător s-a legat cu cătușe de șina de metrou, la Unirii <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Circulaţia la metrou a fost dată peste cap marţi, din cauza unui călător care s-a legat cu cătuşe de şina de tren.

Metrorex informează că incidentul a avut loc în jurul orei 11:20, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe linia 2, direcția Berceni.

„Un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de șină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătușe). Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție".

Personalul Metrorex, poliţiştii și ISU au intervenit „pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiții de siguranță".

ADVERTISING

Circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției – Universitate, linia 1.

UPDATE 1: După aproximativ o jumătate de oră, persoana a fost extrasă de pe şine şi circulaţia metroului a revenit la normal.

„Persoana imobilizată a fost scoasă din cale. Circulația trenurilor de metrou a fost reluată cu ora 11.47”, a transmis Metrorex.

Organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE 2: Și Poliţia Capitalei a transmis un comunicat despre incident, anunțând că bărbatul a fost dus la spital.

„Poliţiştii, împreună cu un echipaj din cadrul ISU B-IF şi o echipă din cadrul Metrorex, au procedat la desfacerea cătuşelor, persoana în cauză fiind imobilizată şi condusă la sediul subunităţii, în vederea identificării. Având în vedere că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, era agitat şi se manifesta agresiv, a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 150/2005, privind călătoria cu metroul”, a transmis sursa citată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇