Un câine a alergat 6 kilometri pentru a cere ajutor, după ce stăpânul său s-a răsturnat cu mașina într-o râpă

Un câine a alergat 6 kilometri pentru a cere ajutor, după ce stăpânul său s-a răsturnat cu mașina într-o râpă

Un bărbat a fost salvat după ce s-a răsturnat cu mașina într-o râpă din statul american Oregon. Unul dintre câinii săi a alergat peste șase kilometri pentru a da alerta și i-a condus pe salvatori la locul accidentului.

Brandon Garrett conducea mașina în care se aflau cei patru câini ai săi în zona în care campase familia lui. Autovehiculul s-a răsturnat într-o curbă, apoi a căzut într-o râpă din comitatul Baker, statul american Oregon, relatează The Guardian.

Bărbatul a supraviețuit, dar a rămas prins în mașină. Norocul lui a fost că unul dintre câini a fugit înapoi spre locul în care se afla familia. Acesta a alergat aproape 6,5 kilometri prin sălbăticie și a ajuns la ceilalți membri ai familiei. Apariția sa a fost un semn că s-a întâmplat ceva rău.

ADVERTISING

Familia a început imediat căutarea și a ajuns la locul accidentului, dar acesta era inaccesibil din cauza terenului dificil, astfel că au sunat la numărul de urgență, cerând ajutor.

Mașina a fost găsită la aproximativ 90 de metri de locul unde s-a produs accidentul, iar bărbatul rănit se afla în râpă împreună cu ceilalți trei câini ai săi, animalele fiind în viață.

Press Release: Halfway Man Rescued After Car Crash Leaves Him Stranded OvernightOn June 3, 2024 at approximately 9:28...

Publicată de Baker County Sheriff's Office pe Luni, 3 iunie 2024

Echipa de intervenție a reușit să ajungă la mașină folosind drujbe pentru a face o cărare, apoi a utilizat o pătură de salvare și o frânghie pentru a-l scoate pe Garrett din râpă. Câinii au fost și ei recuperați.

ADVERTISING

Autoritățile au acordat primul ajutor la fața locului, apoi bărbatul a fost transportat cu un elicopter la un spital din zonă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇