Un bărbat din București a ajuns la spital, după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla (Foto)

Un bărbat din București a ajuns la spital, după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla (Foto)

Un bărbat a ajuns la spital, vineri, după ce un copac a căzut pe Strada Veseliei nr. 3-5 peste autoturismul în care se afla.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au scris, vineri, pe Facebook, că bărbatul de 36 de ani a fost scos din maşină de pompieri şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” din Capitală.

Acesta are probleme la coloană şi dureri mari de cap.

Traficul a fost restricţionat pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului de către Secţia 18 Poliţie.

🚨 𝐋𝐀 𝐔𝐍 𝐏𝐀𝐒 𝐃𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐆𝐄𝐃𝐈𝐄 - 𝐎 𝐏𝐄𝐑𝐒𝐎𝐀𝐍𝐀̆ 𝐀 𝐀𝐉𝐔𝐍𝐒 𝐋𝐀 𝐒𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋 𝐃𝐔𝐏𝐀̆ 𝐂𝐄 𝐔𝐍 𝐂𝐎𝐏𝐀𝐂 𝐀 𝐂𝐀̆𝐙𝐔𝐓 𝐏𝐄𝐒𝐓𝐄 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐓𝐔𝐑𝐈𝐒𝐌𝐔𝐋 𝐈̂𝐍 𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐒𝐄...

Publicată de Primaria Sectorului 5 pe Joi, 13 iulie 2023

În Sectorul 5 au mai fost înregistrate, vineri, 11 cazuri de copaci căzuţi sau crengi rupte, cinci autoturisme fiind avariate. În zona Teiuş - Sântana au fost semnalate acumulări de apă, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia vidanjei de la Infrastructură Sector 5.

ADVERTISING

Primarul Cristian Popescu Piedone a făcut apel la reprezentanţii Primăriei Capitalei să elibereze avizele necesare toaletării copacilor şi defrişării arborilor uscaţi din Sectorul 5. El a precizat că reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au depus la PMB peste 7.000 de cereri în acest sens.

Cristian Popescu Piedone a anunţat că, la nevoie, va interveni pentru defrişarea şi toaletarea copacilor din sector, fără a mai aştepta avizele de la Primăria Capitalei, pentru a nu pune în pericol viaţa cetăţenilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a solicitat celorlalţi primari din Bucureşti să facă un efort comun, având în vedere că problema arborilor uscaţi se regăseşte în toate sectoarele.

ISU a transmis vineri dimineaţă că s-au înregistrat 44 de copaci căzuţi, 33 de maşini avariate, după furtuna din Bucureşti.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇