Un copac uriaș a căzut într-un loc de joacă din Suceava. Copiii care se jucau s-au retras în ultimul moment

Un copac uriaș a căzut într-un loc de joacă din Suceava. Copiii care se jucau s-au retras în ultimul moment

Un arbore s-a prăbuşit, sâmbătă după amiază, într-un loc de joacă din municipiul Suceava. Din fericire, copiii s-au retras în ultimul moment din zona unde urma să cadă copacul. Un copil de 10 ani a fost totuși rănit ușor la o mână.

Potrivit ISU, copacul de mari dimensiuni s-a prăbuşit în spaţiul unui loc de joacă din zona Piaţa Mică din municipiul Suceava. 

Monitorul de Suceava relatează că este vorba de locul de joacă de lângă biserica de lemn „Sfântul Antonie cel Mare”, de pe Aleea Saturn. Copacul de mari dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă, în jurul orei 15:00.

ADVERTISING

„La acea oră locul de joacă era plin de copii și de părinți, dar prezența de spirit a unui bărbat care trecea prin zonă a făcut ca din fericire să nu fie nici o victimă. Când copacul a început să se încline cu un huruit, ca la cutremur, bărbatul a strigat imediat la copiii din preajmă, să fugă de pe suprafața locului de joacă, iar copiii s-au conformat imediat”, informează Monitorul de Suceava.

𝐋𝐚 𝐮𝐧 𝐩𝐚𝐬 𝐝𝐞 𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞𝐝𝐢𝐞! Un copac imens s-a rupt pe neașteptate și s-a prăbușit peste un loc de joacă plin de...

Publicată de Monitorul de Suceava pe Sâmbătă, 8 iulie 2023

Potrivit sursei citate, după ce copacul a căzut peste zona care cu câteva secunde înainte era plină de copii, unii dintre aceștia au început să tremure și să plângă.

ADVERTISING

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, un copil în vârstă de 10 ani a suferit o contuzie în urma evenimentului, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean sosit la faţa locului a i-a acordat primul ajutor. Minorul avea o contuzie minoră la o mână, nefiind nevoie de transportul la spital.

De asemenea, echipajul medical venit imediat la fața locului împreună cu pompierii a stat de vorbă cu cei mici și cu părinții pentru a-i liniști.

La locul evenimentului au intervenit și pompierii militari ai Detaşamentului Suceava pentru tăierea şi îndepărtarea copacului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇