Un bărbat a murit după ce a fost împuşcat de naşul său la o partidă de vânătoare

Un bărbat a murit după ce a fost împuşcat de naşul său la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 36 de ani a fost ucis la o partidă de vânătoare de către naşul său, în apropiere de localitatea Banloc din judeţul Timiş. Toţi cei aflaţi la partida de vânătoare au fost duşi la audieri. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mai multe persoane erau împreună cu câinii într-o zonă în care se găseau mai multe păsări. La un moment dat, unul dintre vânători a observat mişcare şi a tras, convins că nimereşte un fazan care îşi ia zborul, însa a tras în partenerul de vânătoare. L-a împuşcat de la câţiva metri. Victima a căzut la pământ, plină de sânge. 

ADVERTISING

Imediat, partida de vânătoare a fost oprită şi au fost chemati în ajutor medicii şi chiar elicopterul SMURD. În ciuda manevrelor de resuscitare, vânătorul, în vârstă de 36 de ani, n-a mai putut fi salvat. El era consilier local în oraşul Deta.

Pe domeniul pe care se desfăşura partide de vânătoare au venit procurorii şi politiştii care au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs tragedia. Partida de vânătoare la fazani se desfăşura legal, iar toţi participanţii aveau autorizaţie, atât pentru arme, cât şi pentru a vâna. 

ADVERTISING

„Poliţiştii Secţiei 8 Rurale Deta au fost sesizati cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împuşcat accidental de un alt bărbat, de aceeaşi vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat. Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş. Procurorii şi poliţiştii i-au dus la audieri pe toţi cei care au fost la partida de vânătoare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇