(Video) Un avion cu 191 de oameni la bord s-a prăbușit în India UPDATE

(Video) Un avion cu 191 de oameni la bord s-a prăbușit în India UPDATE

Un avion Air India cu aproape 200 de oameni la bord s-a prăbușit pe aeroportul Calicut, India.

UPDATE: Şaptesprezece oameni au murit, vineri seară, când un avion Air India Express, cu 190 de persoane la bord, s-a prăbuşit pe aeroportul din Kozhikide, în statul Kerala, au anunţat autorităţile indiene, citate de BBC.

Avionul, un Boeing 737, venea din Dubai, informează BBC. Avionul a ratat pista la aterizare, a ajuns în decor și s-a rupt în două. Nu a izbucnit un incendiu în urma impactului și la fața locului intervin numeroase echipaje de salvare.

ADVERTISING

Știrea inițială:

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 19:40, în zonă plouând abundent. Potrivit unei declarații a Air of India, la bord se aflau 191 de oameni: 174 de pasageri, 10 copii, 2 piloți și 5 membri ai echipajului, informează Times of India.

Potrivit CNN, inițial au fost confirmate decesele pilotului și a doi pasageri. Rapoarte ulterioare au urcat bilanțul la 16 morți și 138 de răniți, dintre care 15 în stare gravă.

Acesta se pare că era un zbor de repatriere. Majoritatea pasagerilor erau fie turiști care rămăseseră blocați de restricțiile impuse în urma pandemiei, fie persoane care își pierduseră locul de muncă.

ADVERTISING

Astfel de accidente și tragedii au fost frecvente în ultima perioadă. Iată câteva dintre ele:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇